Yusufumannesi Merhaba kızlar biz bugün özel aşılarımızı olduk menenjit ve rotavirüs yaptıranlar var mi diğer dozlarında yaptırdınız mı birde menenjit ateş yaptı mı ?
acimavi Yusufumannesi tüm özel aşılarını yaptırdım. Her dozu yaptırmanız gerekir koruma sağlaması için. Eğer nimenrix aşı olduysa o biraz hafif, çok ateş yapmayabilir, ama bexsero olduysa biraz daha ağır, ateş yapma ihtimali var takip edersiniz
NilDenizim Yusufumannesi merhaba kacıncı ayda yapılıyor bu asılar benim bebeğim 44 günlük. Henüz bilmiyorum birde ücretleri ne kadar
Elfvli Yusufumannesi rota bitti 2 foz menenjit kaldı. Yaptırıyorum zamanı gelince. Ateş değilde biraz huzursuzluk yaptı
Yusufumannesi Deletedmom_68 bizde 4 dozun ilkini yaptırdık. Peki çok mu yaptı doktor zor geçebilir geceniz dedi birazcık korkuyorum
Yusufumannesi acimavi bexsero yaptırdık 4 doz olucakmış ateş olursa ne yapacağım bilmiyorum biraz korkuyorum bu geceden inşallah çok ağır geçmez ya
Yusufumannesi NilDenizim 3. Ayımızda yaptırdı doktorumuz valla 2 aşıya toplam 2.292 tl verdik çok pahalı ya
acimavi Yusufumannesi ılık duş aldırabilirsiniz, calpol şurup varsa ondan verebilirsiniz ayına uygun olan ölçekte, Allah ın izniyle kolay atlatır inşallah
Deletedmom_68 Yusufumannesi İlk gün zor geçiyor ama endişe etmeyin böyle böyle büyüyecekler sonuçta. Her doktorun takvimi ayrı o yüzden bir şey diyemem. Bize 3 doz planladı. 3.-5. ve 13. ay olarak menenjitlerin ikisi bir yapılıyor. Rota 3. ve 5. ayda yapıldı o bitti
Birbilgehanannesi Yusufumannesi merhaba nasıl geçti aşı sonrası biz de cumartesi günü yaptıracağız beş aylık bexero ilk doz baya korkuyorum yan etkisinden açıkçası :(
damiiss Özel aşılar ne zaman yapılmaya başlıyor? 11 günlük bebeğim varda ona göre kaçırmak istemiyorum. Acemi annelikkk
Minikkelebek_ Yusufumannesi tüm aşıları yaptırdım. Zaten 1 doz yaptırıp bırakmanın anlamı yok. Hepsini tamamlaman gerekiyor. Menenjit biraz ateş yapar ama ertesi güne geçiyor.