Areninannesi06 Kırkımız bu hafta çıkıyo artık geceleri iki saatte bir kalkmaya gerek var mı sizler nasıl yaptınız?
asiltonunmommysi Areninannesi06 30 günden sonra uyanmadığı sürece uyandırmadım. 40ı çıktıktan sonra uyandırmanıza gerek yok ne zaman acıkırsa o zaman kalkar 🙂
Kaderr_r Doktorum 1 aydan sonra kendi uyanınca emzirin dedi gece 4-5 saat uyusun demişti ben uyandırmadım kendi uyandıkça emzirdim
Areninannesi06 Kaderr_r asiltonunmommysi Ya bazen o kadar derin ve güzel uyuyoki insan uyandırmaya kıyamıyo. 4 gün sonra kırkımız çıkcak derin bi oh çektim yani geceleri 2 saatte bir uyanmakta sıkıntı uyanınca tekrar uyumak istemiyor bazen zor uyuyo o yüzden bi sormak istedim hani kimi kırkımız çıktı sonra ne zaman uyanirsa öyle emzirdim diyende vardı 3. Aydan sonra bu şekilde devam edende.
asiltonunmommysi Areninannesi06 1 aydan sonra uyandırmaya gerek yok dediğim gibi uyusun 🙂 Zaten 4. Ay atağına kadar uyuyor öyle ondan sonra değişiyor huyları. O 2 saatte bi alarm kurup kalkmak zulüm zaten kendimi robot gibi hissederdim hep ne zaman bitcek bu derdim