Znursahinan 4.ay atağı içinde olan var mı neler yapıyorsunuz 14,5 haftalıkken başlarmış ve biz 15 haftalığız gündüz uykuları 20 dakikaya ulaşmıyor 2 saatte bir emmek istiyor uyutmaya çalışıyorum direniyor hem de öyle böyle değil
toyanne Znursahinan biz 17. Haftadayız devam ediyor. Mama reddi uyku düzensizliği hep bir mızmızlandık. Sanırım 19. Haftaya kadar devam ediyor. Valla Allah hepimize sabır versin
Nuralp27 5 aylık olduk hâlâ devam ediyor. Uyku gerilemesi, mama reddi sürekli ağlıyor huzursuz😇 umarım bi an önce geçer 😂 çok güzel yönleri de var kahkaha atıyor, anneyle bağı daha fazla kuvvetleniyor 🥰
Znursahinan Nuralp27 5 aylık oldunuz hala devam mı ediyor anaaam ne zaman bitiyor buuu 🫣🫣🫣 Bak onu bilmiyordum anne bebekle bağın daha çok kuvvetlendiğini
minesglm minesglm bizde çok başındayız daha 7nci günümüz atakta 🤣 valla yolun başında sürünüyorum ben sonunda ne oluruö bilmiyorum😂😂
ikizannesi4242 4.5 aylık olduk ikiz kızlarımla . Şu an biri bir odada diğeri bir odada uyutmaya çalışıyoruz resmen uykuya direniyorlar. Gezerken televizyon izlerken birşey yok ama uyku denince çıldırıyoruz
Znursahinan ikizannesi4242 sizin bir değil 2 kere sabırlı olmanız lazım enerjik olmanız lazım desenize maşallah size subhanallah