AminaIlkana Merhaba Anneler , bebegim 1 aylik oldu, uykuya gecdikden sonra hep ikiniyor, uyumuyor, kucagima aldikda ikinmasi geciyor. Ayaklarini kendine cekmesinden gaz oldugunu dusunuyorum siz gaz sancisina neler yaptiniz
Kerem_k1 AminaIlkana ayaklarını ılık su ile yıkardım, arada yastık üstüne yüzüstü yatırdım, kucağıma aldığımda omzuma dayayıp bacaklarını karnına çekip sırtını sıvazlayarak uyuturdum
tiredmom_ AminaIlkana canım sıcak uygula kucağın sıcak olduğundan rahat. Kiraz çekirdekli yastık alabilirsin veya yoksa elinde havlu ısıtıp karnına koyabilirsin.
Yusufff-41 AminaIlkana gaz yapan yiyecekleri araştır internetten yeme ne meyve ne sebze relaktaz damla var onu mama yada meme öncesinde bir damla ver ne gaz kalır ne huzursuzluk 4,5 aylığız kolik olacak dedi doktorum olmadık relaktazıda kolik bebeği olan arkadaşım önermişti doğduğundan beri kullanıyorum burda gaz sorunu yaşayan her posta yorum yapıyorum kullanan var mı bilmiyorum çevremde kullananlar çok rahat etti denemek size kalmış ne gaz masajı yaptım ne saatlerce ağlama krizleri oldu
Kaderci AminaIlkana bacaklarını ileri geri itme hareketi egzersiz yap gazı çıkar . Elinle bağırsak olan bölgeyi ovala
Damladuru01 Benim bebeğimde çok gazliydi 20 günlükken başladı. Şuan 3 aylık tamamen geçti. Sab simplex kullandık. Rahatlattı ama tamamen geçmedi büyüdükçe karın kasları geliştikçe geçti.