sudereyhan402 Hanımlar 35 günlük kredim gecikti bloke konmuş yapı kredi bu arada. 10 gün sonra ödeyeceğim. Tüm bankalara mı bloke konmuştur sadece yapı kredi mi sizce bu arada yapı krediden mesaj geldi bloke kondu diye diğer bankalardan gelmedi
kahvekokusuu sudereyhan402 çok net hatirlamiyorum ne kadar sürede bloke konulduğunu ama akbank ta bloke koyuyordu bir dönem hem yapikredi hem akbank a kredi borcum vardı da gecikince ikisi de bloke koyuyordu
sudereyhan402 kahvekokusuu benim bir bankaya borcum var o banka yapı kredi ve bloke koymuş yapı krediden mesaj geldi sadece bloke kondu diye . aceba garanti bankasına da bloke koymuşlarmıdır 35 günlük gecikme için
Denizanasi92 sudereyhan402 canım maaş üzerine çektiysen bloke koyar halk bankasında bu yüzden yanlışlıkla bloke koymuslardı eşime hepsi öyledir heralde
sudereyhan402 Denizanasi92 canım maaşı garantiden alıyorum krediyi yapı krediden çektim ama yapı kredi bloke koymuş mesaj geldi garantiden öyle bir mesaj gelmedi aceba bloke konsa mesaj gelirmiydi bana
Denizanasi92 sudereyhan402 şahsi fikrim diğer bankalara henüz koyulmamıştır bence icralık falan olmanız gerekir onun için
sudereyhan402 Denizanasi92 bende öyle düşünüyorum zaten 10 gün sonra ödeme yapacağım inşallah beklerler 🙏🏻