Bicolog Herkese merhabalar, öksürük balgam hapşırma burun akıntısı şikayetleri ile hastaneye gittik ve rsv pozitif çıktı. Daha önce bu virüsü evde atlatan var mı nolursunuz bana önerilerde bulunun çok üzgünüm.
Mys01-01 Bicolog 6 aylık yasadım canım evı sık havalandır nefesten uzak olsun artış olursa hastane yatıs verıliyor onu mutlaka takıp et havaları vardır saatle ver mutlaka
Kubratemiz Bicolog benim oğlumda da bu virüs çıktı hastanede yattık uzun süre şuan evdeyiz bol bol burnunu temizleyin havaları varsa ihmal etmeyin deniz suyu spreyini öneririm ben onu burnunu sıkıp çekiyorum çok cok rahatlatıyor bide havadan sonra elinizi sırtına doğru aşağıdan yukarıya doğru vurun o balgamı çok sokturuyor
Kuzularinanasi Emiyorsa siz bol bol sarimsak tuketip sik sik emzirin.en azindan dogal yolla dogal antibiyotik vermis olursunuz.ilac olan antibiyotik yuzunden bagisikligi dusmemis olur.gecmis olsun
Kikiriki Bicolog korkmayın bende çok aglmıştım daha bir aylıktı ben lohusaydim sezeryanlydim 5 gün tek başımıza hastanede kaldık korona sebebiyle yasaktı herşey ama çok şükr çok kolay atlattık
Bicolog Kubratemiz yarın deneyeceğim önerilerinizi çok teşekkür ederim allah razı olsun size de çok geçmiş olsun 💐
Uzaymekiii Bicolog geçmiş olsun rsv biraz inatçı bir virüs o yüzden sıkı tedbir almak lazım. Evinizi sık sık havalandırın terletmemeye özen gösterin emiyorsa sık sık emzirin ek gıdaya zaten daha yeni geçmişsinizdir tadımlık da olsa soğanlı sarımsaklı şeyler yedirin 1-2 lokma. İlaçlarını ihmal etmeyin nebülizatör varsa serum fizyolojik damlatarak kullanın burnunu açın mutlaka. Öksürük sesi derinleşirse doktora tekrar gidin muhakkak. Hastanede kalmaktan korkmayın evet biz anneler için zor oluyor ama Allah beterinden korusun iyileşme süreci nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun kafanızda büyütmeyin yani.
Pol Uzaymekiii Merhaba biz de 5 gün hastanede yattık ama 2 hafta geçmedi tekrar bir hırıltı başladı kızımda. Nebülizatör ile hava veriyorum bir de 4 kere iki burna 2,5 ml serum sıkıp çekiyorum. Yanlış yaptığım veya ekstra önerdiğiniz birşey var mı acaba?
Uzaymekiii Bicolog eğer tedavi olumlu olursa grip gibi 5. Günden sonra sadece öksürük kalıyor ve o da şiddet olarak azalmış oluyor ama tamamen öksürükle beraber geçmesi 2 haftayı buluyor