Baybarszeynepp Otomatikman salıncak almayı düşünüyorum bebeğim sallanmadan asla uyumuyor aranızda kullanıp memnun kalan var mı kaç aya kadar kullanabiliriz oğlum biraz kilolu da
Kuzularinanasi Baybarszeynepp bence hic grekli degil ayrica sallamadan uyutmaya calisin alisirsa cok zor kendi kendine uyumaz sknti yasarsiniz.
asdfgs Baybarszeynepp bebeğim sadece sallanarak uyuyordu, ve sallamayı bırakınca direk uyanıyordu otomatik ana kucağı aldık hiç bir şey değişmedi gündüz yatmadı kesinlikle, boşa para verdik. Ama normal uykusu olan bir bebek olsa işe yarayabilirdi.
Duyguklyc Baybarszeynepp bende var kullandım memnun kaldım ama 12 kg gecınce daha kullanamadım 15 aylık şuan kiloluysa işe yaramaz bebek beşikleri için bir cihaz var beşige takıyorsun ve sabaha kadar sallıyor onlardan alabılırsın
edizsmom Onların ay değilde kilo sınırı vae max12 kilo gibi mesela 12 kiloya kadar binebilir ama bebeğin sevmesi önemli benim oğlum sevmişti bindi işimede çok yaradı ben yalnızken ama kuzenimin oğlu asla sevmedi ve yatmadı para boşa gitti mesela 🤷🏻♀️
Baybarszeynepp Kuzularinanasi nasıl alistiricam sallamayi kestigim anda kıpırdamaya başlıyor denedim ama uyumuyor tek başına
asdfgs Baybarszeynepp yani benimki gibi ayakta sallanırken ayak durunca uyanan, yere koyunca uyanan bir bebekse işe yaramayabilir bizim yaramadı. Ama sallanarak uyuyor ve ayaktan indirince uyumaya devam ediyorsa işe yarayabilir.
Baybarszeynepp asdfgs uykuya geçene kadar problem uyuyorken problem olmuyor uyuyor çok şükür aslında sallandirmayi bıraktırmak istiyorum inat ettim iki defa o ağladı ben sallamadim dayanamadım sonunda salladım birde emzigi ağzında oluyo tam dalicak emziği düşüyor uyanıyor sar başa resmen
Kuzularinanasi Bastan nasil alisirsa o oyle gider.bilemiyorum sallanan bisey almak daha da alistirmak olur onu. genelde ztn hep sallamayin diyorlar
Baybarszeynepp Kuzularinanasi emiyor emerken belli müddet sonra kendini geri çekiyor almıyor daha sonra da uyuklamaya başlıyor besige koyunca sallamak gerekiyor
Baybarszeynepp Kuzularinanasi evet sallamayın diyorlar fakat biz buyuklerle oturuyoruz sağolsun ben emzirio koyuyordum babaannesi sallıyordu uyurken bile salliyordu sallama dememe rağmen resmen inadına gibi
asdfgs Baybarszeynepp geçene kadar da problemliyse işe yaramayabilir. Birinin evinde varsa deneyin isterseniz
Duyguklyc Baybarszeynepp Biuyku Otomatik Beşik Sallama Aparatı https://www.hepsiburada.com/biuyku-otomatik-beik-sallama-aparati-p-HBV000003QFL0?magaza=biuyku&url_src=ios-product-detail
Baybarszeynepp Kuzularinanasi gece emzirio koyuyorum hiç sallamiyorum uyuyor ama gündüz öyle değil sallamadan gecemiyor dalamiyor uykuya