Musabnannesi Merhaba güzel anneler bebekleriniz ilk dişini kaçıncı ayında çıkarmaya başladı süreç nasıl ilerledi neler kullandınız 🙈
Sebusebu Musabnannesi ilk diş 9 bucuk aylıkken geldi 🥳 doktor genetik dedi ben de geç cıkarmışım. Suan 11 aylık 5 dişi var 😅😅
Deletedmom_33 Musabnannesi 7 buçuk aylık çıktı ilk dişi. Şuan 10 buçuk aylık 8 dişi vardı. 2-3 haftadır bakamıyorum ısırıyor yeni patladiysa bilmiyorum. Tetagil sürüyorum, karanfilli zeytinyağı sürüyorum. Çok huzursuzdu calpol veriyorum
kurabiyem28 Musabnannesi ilk diş 6+18 günlüktü 2 gün ateş yaptı. Calpol verdim. 2. Dişi 8+10 da çıktı çok huysuzdu. Bol pırasa verdim kemirdi. 3. Dişte de çok huysuzdu. 8+27 de çıkardı. Şakaklarda ateş oluyor .şu an 9 +14 günlük 4. Diş geliyor gibi
nazlimom_ Musabnannesi 7 ay 4 günlükken alt iki diş çıktı aşırı sinirlilik eller ağızda salyalıydı ama altlarda cok zorlanmadık üstler cıkıyo simdi daha zor sürekli kucak istiyor
BebekKayra Musabnannesi 4 ay 19 günlükken ilk dişi çıktı bir hafta sonra 2. gelmeye başladı minicik görünüyor huysuzluk husuzsuzluk uykusuzluk hat safhada. Tetagil veriyorum alerjik bir bebek olduğu için karanfil sogan pırasa falan veremiyorum. 5 ay 4 günlüğüz 😓😓😓
Musabnannesi BebekKayra aaa bizde 5 ay 4 günlüğüz 🙈 uykusuzluk çok fena şu an gözüm kapalı yazıyorum 🤦🏻♀️
kurabiyem28 aysekaran takip ediyorum ilk zamanlar kendisi çıkarıyordu.şimdl yemek istiyor. Büyük koparırsa çıkarıyorum. Çıkarınca da sinirleniyor, kızıyor 🤭
Musabnannesi Ali4 çıkarır inşallah genetikte etkili oluyor çoğu zaman siz yada eşiniz geç çıkarmış olabilirsiniz belki 🙈
Sebusebu Musabnannesi ilki cıktı dedik gözükmeye basladı hemen peşinden 2.yi hissettik 15 gün içersinde diyim peşpeşe
nazlimom_ Musabnannesi evet sürekli uyanıyordu zaten normaldede uyanıyor ama diş zamanı daha sık kalkıodu
Ckudll Musabnannesi ilk dişimiz 5 ayın içerisindeyken çıktı 6. Ayın içerisinde de 3 tane daha patlattık, sıkıntılı ve zor bir süreçti huyu suyu beslenme düzeni uyku düzeni hepsi birbirine girdi 😵💫