Dondurmalikahve dunyaharikasi Bebeğinizin kan değerleri düşük mü kaç aylık? Birisi pekmez birisi adı üstünde ilaç eğer düşükse kan ilacını kullanmanız gerek. Eğer 6- Aydan büyükse kırmızı et hakiki pekmez de tüketebilir ekmezin yanında kırmızı et daha çok kan yapıcı mesela ama yine de ilacını da tüketmesi gerek.
Momylion dunyaharikasi belki doğal yollarla yükselten vardır ama bizim demir değeri düşük çıktı hergun pekmez vermeme rağmen kan damlasının dozunu arttirdik smdi emilim durumlarına dikkat ediyorum emilimi azaltacak şeyleri beraber vermiyorum
agacsizkoala dunyaharikasi pekmezin de fazlası zarar , oğluma kan damlası içiremedim ne verdiysem kustu en son doktorumuz damlayı bırak her hafta aksatmadan ciğer yedir dedi öyle yaptım bir yaşında kan tahlilleri de kan değerleri çok iyi çıktı hatta gösterdiğim doktor bile şaşırdı hangi damlayı kullandın diye
sarmaliklahana dunyaharikasi Beeeeeen 🤭💥 Bende kansızlık senelerdir var bebekten anneye gecer dıyorlar ama cok şükür öyle bişey yasamadık. Sağlık ocagı kan damlası verince içeriğini ojudum biraz arastırdım içime sinmedi vermedim. 5.ayda erken ek gıdaya başlayınca hergün 1 çay kaşıgı keçiboynuzu pekmezi vermeye başladım ve 10.ayın akadar aralıksız hergün yedirdim. 7 aydan sonra 1 cay kaşıgı dan 1 tatlı kaşıgına cıkardım ilerleyen sürelerde ekmek falan batırıp verdim. 8.5 aylıkken kan tahlili Verdik değerleri görelşm dediler. Herşey yolunda takviye verme gerek yok aynı sekilde beslensin dedi doktor. Ama benım kzıım yemeyi cok seviyor maşallah herşeyden yiyordu sebze meyve kahvaltı et balık. VS. Düzenli beslenmesine dikkat ettim
Dilruba_1 Dondurmalikahve 5,5 aylık bebekler yiyebilir mi acaba? Demir ilacı yerine sormuyorum genel olarak soruyorum ve bebek pekmezleri ayrı mı oluyor bizim yediğimiz pekmezler çok şekerli oluyor
dunyaharikasi Momylion bana da bir yakınım söyledi kan yaptığı kalmış aklımda ama işe yaramıyorsa hiç girmeyim o işlere teşekkürler
Dondurmalikahve Dilruba_1 Markette satılanlar sekerli olduğu için güvenilir bir satıcıdan veya güvendiğiniz bir yerden almanız daha iyi olur.
Dondurmalikahve Dilruba_1 Tabii bunların dışında beslenmede önemli her şeyinden güzelce yiyen bir çocuk da kansızlık durumu yaşanmayacaktır büyük bir ihtimalle ama hiçbir şeyden yemeyen bir çocuk varsa sadece pekmez yedirmekte pek faydalı olmaz.
Irmakmelegim Dilruba_1 5.5 aylık bebeğe pekmez cok erken çok küçük ben kızım da 8 aylık başladığımda doktor hafta 1 2 kez 1 çay kaşığı demişti 14 ay kan kullndim çok iyi yemesine rağmen 1 yaşında kan değerleri düşük çıktı kan ilacını oranını artırmıştır doktor ama şuan 16.5 aylık kan değerlerine baktırdım kırmızı et balık yumurta kuru baklagiller hep yedirdim çorbada nrml ve diğerleri yükseldi kan ilacı ni bıraktık ama bebginiz çok küçük kırmızı et daha başlaması sindirmesi zor kan ilacını kullanin
yasacmalamalo sarmaliklahana MASALLAH bizde de biraz kansızlık cıktı kızım yemiyor ki iştahı olsa düzelicek kan damlası kullanmadk hiç yeni kan surubu verdi doktorumuz et balık tavuk yemiyor bnmki yese olcak da işde sukur ama sımdıye kdr sıkıntımız olmadı kandan da yeni birz düşük çıktı ben de her gun karadut özü içiriyorum 6 aylıkken keciboynuzu özü içirdim
dunyaharikasi sarmaliklahana maşallah genelde yorumlar olumsuz okudukça baz geçtim ama sizinkini okuyunca ümitlendim. Bebeğim 10 aylık bende ilave olarak vereyim o zaman teşekkür ederim
sarmaliklahana yasacmalamalo yese sorun olmaz aynen. Yemeyen cocuk zor ya Allah kolaylık versin inşallah
sarmaliklahana dunyaharikasi sadece pekmez değil tabii. Düzenli ve dengeli beslenmenin rolü cok var diye düşünüyorum. Yani kızıma en baştan beri hep sebze meyve et balık düzenli verdim haftanın günlerine böldüm hep diyebilirim. Ama tavuk 15 günde 1 falan veriyorum hormonlu oldugu için.
Babybloom dunyaharikasi sizce de çok fazla şeker içermiyor mu? Cevabım ise şu ki asla yerini tutmaz, yılların kansızıyım😂 anca ilaç içince yükseliyor demir ve b12 depoları
Demeteymenim Sadece 2 adet kan damlasi bitirdi oğlum şuan 9 aylik ve yaklasik 2 aydir vermiyorum ek gidaya gectiginden beri kaşık mamalarini pekmezle tatlandiriyorum kan değerlerimiz gayet iyi. Ama ebemiz 1 yasina kadar kullanilmasini oneriyorum demisti