Sssdt Kızlar merhaba. Her evın kendıne Özgü bi kokusu olur bilirsiniz. Bende yenı evıme tasınacagım oda kokusu olarak ne onerirsiniz. Uçmayan. Buram buram kokan🙂
Azyef Sssdt english Home kokuları çok kalıcı bence Çubuklu olanlar .onun dışında glade sprey kullanıyorum kapı girişinde 40 dk bir fıslıyor
Deletedmon_65 Sssdt burda birinden duymuştum yapışkanlı kokular varmış onları koltuğun altına görünmeyen yerlere yapıştırıyormuş çok güzel kokuyormuş
Asyaveannesi04 Sssdt ebebeğin baby me kokusu var çubuklu her indirimde stoklarım evime her gelen kokusunu soruyor 😍🌺
Wanderlust Sssdt bebeginiz henuz kucukse kokular onerilmiyor onlar icin cok cok agir ve rahatsizlik verici oldugu icin 2 yasa kadar kullanmamanizi oneririm onun disinda eger buyukse missi markasinin cubuklari cok guzel ve kalici oneririm
isimsizanne1 Hülya kayhanın hava yayıcısını aldım içine yağ damlatıyorum 2-3 damla bütün gün evim mis gibi kokuyor üstelik her yere dağılıyor
Sssdt ezgiiturkk kız yerler kayıyor oylede malum bebiş var allah korusun benım ıcın yumuşatıcı olmaz🤣
ezgiiturkk Sssdt parkelere sıkmıyorum ama hem kayıyor hemde toz yapışıyor . Koltuk perde halıya sıkarım ben hep canım😂 tipik başak burcuyum deterjan yumuşatıcı kokusu en sevdiğim 😂🫶 şimdi biri yazar kesin aaa evde bebek var koku falan kullanmayın diye 🤦🏽♀️ 😂
BurcuKucuk Sssdt yumoşun mavi kutulu bir kokusu var fısfısla olarak sıkılıyor ben ondan kullanıyorum o kadar memnunum ki hem kokusu kalıcı hem şahane kokuyor 😍