Cemre_61 Merveeemeeliss dünden çorbam vardı bugünde körili tavuk ve makarna yapacağım salata falan çok şükür günü kurtarırım 🥰 tabi oğluma tavuğu normal pişiriyorum kremasız 🌸
muzicelerim2 Merveeemeeliss yemek yok ve aşırı üşengeçlik var üzerimde şöyle bizi topluca yemeğe davet etsin birisi 😪😂😂😂😂
Kplnnn Merveeemeeliss fikir olsun yine de canım yarın görümcem gelirse sultan kebabı pilav çorba veya poşette garnitürlü tavuk göğsü pilav çorba yapcam havuç ve mor lahana tarator turşu fakan bide😄
Cemre_61 Merveeemeeliss yaaaa ben tavuksuz hayat düşünemem bu hayatta en sevdiğim yemekler tavuklu olanlar işte herkesin damak zevki farklı oluyor sizde fırında köfte pilav çorba salata yapabilirsiniz 😋
Merveeemeeliss muzicelerim2 mis gibi olur valla şuan kaynanam çağırsın ona bile yok demicwk kadar üşeniyorum
Hayaletbirisi Merveeemeeliss mercimek çorbası kuru fasülye pilav bende uzzuuuun zamandır evde yemek yapmıyorum ya annemdeyiz ya kayınvalidemde ya da dışardan söylüyorduk o yüzden hevesle yaptım😂
Rez Merveeemeeliss bir haftadır tavuk yememek için tuttum kendimi(zora düşünce yapıyorum)bugün çorba pilav tavuk salata tatlı olarak da ekler ama gerçeği değil 😂😂
Duygu38 Merveeemeeliss kahvaltı hazırlarken yemeğimi yapıp koyarım herzaman ıspanak yaptım bnde akşama
2kizbiroglan Merveeemeeliss temizlik çoktandır bitti ogkumun aşısı var di . şimdi küçük uyuyo büyük kızım okulda birazdan gelir ve ben daha yemek yapmadım 😕ne pişirsem diye düşünüyorum