Elisafn Yada orada hali hazırda yaşayanlar yaşam şartları nasıl geçiminizi nasıl saglıyorsunuz eşim gitmek istiyor ben korkuyorum iltica yolu ile gitmekten ama çok ısrarcı giden birileri varsa bilgi almak isterim
Lunaluu Elisafn iltica başvurunuz kabul edilmesi için ya savaş olması lazım yada belirli sebeplerden dolayı ülkede hayati güvenliğiniz olmaması lazım. Sizde bu şartların olduğunu zannetmiyorum başvuruyu hangi gerekçeyle yapacaksınız?
muhendisanneeee Elisafn Neden böyle riskli bir karar alıyorsunuz? Şu an bulunduğunuz şartlar çok mu kötü?
CaglaOkan76 Ilticayla gidenler bir daha donemiuor diye biliyorum ama emin degilim biz Belçikaya gitmeyi düşünüyoruz ama çalışma vizesiyle kısmetse neden iltica ?
Dilaylaa Ben İngiltere’de yaşıyorum benim arkadaşlarım Amerika’da , memnunlar yaşam şartlarından hatta Amerikada daha kolay şartlar İngiltere’den 🤷
Umutluluk Kuzenim gitti 1 sene kaldı dondu ilk 1 ay falan kampta kalıyorlar . Çok değişik şeyleri var sonra çalıştı geldi ev falan aldı dükkan açtı burdan
Merakliannecik Lunaluu valla benim bi arkadaşım gitti aylardır orada sonuç ne olacak biz de bilmiyoruz. Cinsel yönelim sebebiyle gittiler