Eflinveannesi58 Kızım 3 ay 19 günlük hırıltısı var burnu akıyor sürekli bundan kaynaklı da öksürük başladı burnunu şimdi sürekli temizliyorum başka ne yapabilirim yapabileceğim bir şey var mı bir de serum fizyolojikle kaç cc vermeliyim kaç kere yapabilirim
Gzmayhs2012 Eflinveannesi58 geçmiş olsun benim oğlum 4 aylık ben bı burnuna 1,5 CC digerine de 1,5 veriyorum
PeekaBoo_ Eflinveannesi58 her burna 2,5cc verebilirsiniz tıkanıklık durumuna göre arttırabilirsiniz, günde 8-10 kereye kadar yapılabiliyor geçmiş olsun
Vrl Eflinveannesi58 burnunu sürekli temizlemeyin hassas olduğu için şişiyor ve tıkanıyor çok çektim bu durumdan ben. Yanı başına soğan kesip koyun üzerine karanfil saplayın inanın çok iyi geliyor. Ben bir de sarımsak rendeleyip zeytinyağında bekletip o yağı ayak altlarına sürerim hep ama sadece yağ kısmını sarımsak gelmesin tenine. Tabi yine de siz araştırın. Odanın nemine dikkat edin çok kuru olmasın ve düzenli aralıklarla havalandırın i. Çok geçmiş olsun 🤲🏻
Ayse4646 Eflinveannesi58 aynı sıkıntı bizde de var balgami atamıyor ve boğuk öksürüyor buhar veriyorum serum fizyolojik burun temzliyorum. Doktora da götürdüm balgam söktürücü verdi ama daha da atamadı
Mrysmg Eflinveannesi58 benim kizimda ayni seyi yasadi 10 gun kadar. Acile götürdüm bronsit baslangici olabilir dediler. Kontrol doktoru hicbisey vermene gerek yok sadece duzenli ve sık bir sekilde yika burnunu zamanla acilir dedi ben 2 ml serum f. Ile yıkıyordum baktim yetmiyor 3 ml ile yikadim her burunu ve aspiretör ile çektim her seferinde. Günde 2 saatte bir verdim hep hirilti devam etti azalarak 3. Gün sonunda geçti tamamen. Öksürük bizde de vardi baya