Tugba06 Kızlar sorum yukarıda.. hepimize de fikir olur hem..ben bugün sebze yemeği pisirdim yanina da yogurt.. ara öğün de de sevdiği muzlu muhallebiden yaptım😇 bebeğim 1 yas 20 gunluk
Elika00 Tugba06 karnabahar mantı deneyeceğim bugün sanırım ama kıyma çıkarmayı unuttum yarın denerim olmadı 😂 bugün sebzeli bulgur yapayım bari öğle yemeğinde yanına yoğurt akşam da sebze çorbası ve köfte veririm
Senorita Tugba06 sabah yumurta peynir kaymak birazda marmelat yedi. Öğlene kabak var onunla bir şey yapıcam ama ne yapıcam onu da bilmiyorum Akşama da köfte pilav var
zeynosunannesii Tugba06 Dişdi hastalikti derken asla yemiyor ama olsun yinede karnabahar yemeği yapacağım bugün. Geçen hafta yemişti. İnşallah yine yer
Mihomr Diş dönemi malesef hem zayıf hemde yemiyor kahvaltı ettirdim az yedi bir saat sonraya bal kabağı brokolili çorba yapıcam onu yediririm sonra uyuyup uyanınca pırasa patatesli yemek veririm herhalde
Tugba06 Mihomr biz de oyleydik 1 hafta yemedi çorbadan başka bisey..çok şükür köpek disimizin ucu göründü.. yemeye başladı inşallah eski formuna döner diye bekliyorum..Allah kolaylık versin hepimize 😇
Balim61 Mihomr 15 gun snra 2 yasina giricek oğlum asla corbadn baska bisey yemiyo napcami sasirdm artk.Bi ara guzl yedi pilav yedi patatesli yemeklern patatesini yedi biber dolmasinin icini yedi ozmn memelekettydk yannda baska cocuklrda vardi onlri goruncemi yedi bilemiycm ama eve geri geldik ve eski yememe huyuna geri geçti. Sadece corba yedirebiliyorum 1.2 aydir emzirmeyide kestim ama yine ayni.Firinda tavuk kanat ve patates yapicam pilav corba yinede deniycm tavugundan yer belki
Brutal-Betty Bende bekleyim burada iştahsız ve yemeyen bir bebek annesi olarak ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Tugba06 Elika00 karnabahar sevmedi benimki yemiyor😄 ara ara tattirmaya devam 3dec3gim ama.. pes etmek yok..
Veragillerden 1 yaş 15 günlük kızım sabah peynir, domates, zeytin, tahin pekmez, fırında baharatlı patates dilimleri yedi. Öğlen muhtemelen çorba yapacağım ilik sulu. Akşama da ıspanak yemeği yiyecek inşallah. ♥️
Tugba06 Veragillerden afiyet olsun bidiga maşallah 😇ben de yaptığım her yemeğe kuzu ilikli kemik suyu koyarım mutlaka..
Tugba06 Senorita afiyet olsun diyeyim 😇kabak corbasi yada karışık sebze yemeği yapabilirsin fikir olur belki 😇
Veragillerden Tugba06 Çok teşekkür ederiz sizlere de afiyet olsun. 🥰 Alerjik bir kızım var, nereden telafi etsem diye uğraşıyorum. 🥹
Tugba06 Veragillerden tesekkur ederiz 😇 elinizden geleni yapıyorsunuz en azından içiniz rahat olsun..😇
Tugba06 mucizem3006 biz de yeni köpek dis çıkardık vallahi azilar da geliyor hafiften..1 hafta iştahsızlık şimdi yemeye başladı şükür
Netya mucizem3006 bızımkınınde azı dışı cıkacak galıba diş etı baya sısmıs, ustte 4 altta 4 tane var, bışey sorucam bu cıkan dışlerının dış etı de kırmızı kırmızı duruyor😔oyle mı oluyo ben bır turlu derdımı anlatamadım kimseye de 🙏
Aysegul93 Tugba06 11 ay 7 günlük yemiyor balık verdim yemedi yemeği ağzına sürmüyor kaç gündür mama verdim onu içti
Tugba06 Aysegul93 dis dönemi atak dönemi vs her gün bir sürprizle uyanıyoruz.. Rabbım yardımcımız olsun 🥲