Acemi_anne Arkadaşlar oğlum dün sünnet oldu yapan kişi pipisi yamuk dedi düzelcem dedi dikişli yaptı ama benim içime hiçim hiç sinmedi içine gömülüyor pipi sürekli pipiyi dışına çıkaracaksınız diyor bu şekilde yapan varmıydı dünden beri ağlıyorum çok kötüyüm
HKyhn Acemi_anne normal. Benim oğlumunda sürekli içine gidiyo. Sünnetçi bilerek sünnet derisini uzun bıraktı ki büyüyünce sorun olmasın Büyüdüğünde tam normal boyutta oluyomuş
Rahmeli Cocuk kiloluysa pipi içine gömülür cok normal.içten onarılıyor yamuk pipi onun dikişlerini dışarıdan göremezsiniz.yoksa sünnetlerin neredeyse hepsinin dışında dikiş vardır endişe etmeyin geçmiş olsun
Acemi_anne Rahmeli canım sadece iki dikiş var başka dikiş yok 3 dkkada yaptı sünneti bide bebeğim zayıf 5 ay 27 günlüğüz 7 kiloyuz
Acemi_anne HKyhn geriye çekiyormusun sürekli deriyi geriye itin dedi birde yamuktu pipisi hala yamuk gibi sanki idrarını yapamıyor
Acemi_anne Bebekpak anestezi dediler ben hiç istemedim eşim yaptırdı gidelim burdan başka yere yaptıralım dedim dinlemedi