sedayt Yarın 2.ay aşımız var ve çok korkuyorum. Bu aşıyı olanlar neler yaşadınız çok mu ağladı ateşi çıktı mı?
Gmzcn sedayt bizde ikiside olmadı sadece biraz huysuzlandı o kdar canım sizinkide kolay geçer insallah kafana takma
Elifnur_drsn sedayt iki bacak bir koldan vuruluyor bizde yptrdik bir sknti çıkmadı huyszlasyorlar 3 gün sonra normal hayata dönüyor . Aşıdan sonra ,3 gün bnyo yptrmk yok belki ebeler söylemiştir soylemedlrse eğer hatrlat derim
Kalphanem sedayt canım gitmeden yarım çay kaşığı calpol verdim şükür çok huzursuz geçmedi umarım sizde kolay atlatırsınız
Rahmeli Bende cok korkmuştum korktuğum gibide oldu malesef.ikizlerim aglamadım cok aksine bütün gün cok sakin ve uykusuydular akşama doğru ateşimiz 40 lara cıktı ateş düşürücüyle 24 saat geçirdik normale döndük cok şükür.size önerim tüm gün ateşini ölcün 37.5 da ateş düşürücüye başlayın
Mervemom 2 tane bacaktan 1 tane koldan oluyor ama koldan olanı biz cuma günü yaptırcaz çünkü bebeğimin canı çok yandı çok ağladı dayanamadım 3 tane ağır gelirdi. uyku yaptı ateş olmadı doktorumuz fitil ve ateş düşürücü yazmıştı vermenize gerek kalmadı ateşi çıkmadı biraz huysuzlandı inşallah sizinde ateş olmadan geçer rota ve verem cuma günü. Rota ağızdan.
Bahar47 Mervemom canım bizim de verem cumaya kaldı ikisini yaotiridm geçen ay . İnşallah canı yanmaz ben de çok korkuyorum
OzlemAlisa Mervemom bizimde haftaya aşımız var bende cok tedirginim de acaba bitanesini farkli gune birakabiliyomuyuz buna izin verirlermi ki