-Zehrak- mlksh25 Sarımsağı ezip zeytinyağ ile bekletin bir gece sonra ayaklarının altına sürün bebeğinizin çok şifalı olduğunu duydum
Kerem_k1 mlksh25 kendin hastaysan bir kaşık bal at ağzına iyi gelir, ılık balıda sırtınıza sürün üstünü kapatıp uyuyun sabaha iyi gelir
Nazlican mlksh25 Cevizin içindeki o çöpe attığımız yer varya, 4-5 tane onu kaynat iç :) Cok geçmiş olsun
Kucukhobby Eczaneden grintuss alabilirsiniz. Ama bir yaş üstünde olanlara veriliyor. İlk verdiğinizde öksürük epey artar ama ertesi gün tık diye keser öksürüğü. Çevremde kim varsa bu şurubu tavsiye ediyor. Öksürüğü baskılamıyor
irva mlksh25 Kurutulmuş ayva yapraklarını kaynatıp suyunu için ilk gün öksürükten eser kalmıyor.Ben her hastalandığımde hemen yaparım ıhlamurda atarım içine.İçtiğim gibi öksürüğüm azalır ertesi güne kalmaz ama ben devam ederim bir kaç gün daha.
Kayraaaaaa mlksh25 sarımsağı ezın zeytınyagıyla karıştırıp 10 dk bekletın ardından topuklarınıza suruup çorabıda gıyıp yatın bırebır çözüm
Kalpsizim33 mlksh25 tıbbi olarak tahlil tetkik nedir ne durumdasınız bilmiyorum ama ben buhar makinesi aldım çok faydasını gördüm
Tuzz mlksh25 gece camını aç havalandir.odaya bir anda öksürük kesiliyor dua edeceksiniz bana odanın havası yenilendikce burnu boğazı açılıyor deneyin