Deletedmom_123 Başlangıç 85.6 Güncel 82.6 Aslında perşembe günüde 82.6ydım cumartesi pazar kayınvalidemde olduğum için bool bol yedim 🤣🤣 olsun napalım bu hafta daha çok dikkat edicem Hedef yılbaşına 79 girmek 🙂🙂
Asel_aygn Deletedmom_123 ne yapıyorsunuz bende c.tesi başladım 61 kg la bu sabah tartildim 59.4 olmuşum daha aralıklı oruç yapıyorum ama azda olsa sabahları minik bı ekmek akşamda makarna yedim yani tam herşeyi kesmedim birden bire bide Dukan birası yapıp içiyorum 2 gündür
Deletedmom_123 Asel_aygn ben 2 öğün yapıyorum şuan kahvaltı artı akşam yemeği ama acıkırsam öğlende çorba gibi bir şey yiyorum paketli gıda yemiyorum çikolata vs.
Asel_aygn Deletedmom_123 hayır emziriyorum ben bir hafta önce bıraktık memeyi aradan bı kaç gün gecince başladım işte ama araştırdım da emzirirkende sürekli değilde ara ara yapılıyormuş atıyorum arada bı gün yapıp iki gün boş gibi bende iki öğün yiyorum oglende meyve yiyorum 1 tane ne olursa artık bakalım 1 haftanın sonunda ne olacak
Deletedmom_123 Asel_aygn hadi bakalım benimde 11 günde 3 kilo vermem lazım 79u görsem iyice gaza gelicem