K_efem benim oğlum 6 yaşında suan . Sizin gibi 3 yaşlarındayken di sanırım birden bire kekemelik oldu. Birinden görmüş dikkat çekmeye çalışıyordur birşeyler deniyordur merak ediyordur falan diye üstelemedik. Gün güne arttı, konuşurken kekeledıgı için ağzını kapatıyordu ,ağlıyordu ,küsüyordu neden konuşamıyorum diyordu anlatmıyordu ,boşver diyordu yarıda kesiyordu. Bu duruma bende aşırı üzülüyor ve sinirleniyordum artık noldu sana sen güzel konuşuyorsun niye böyle yapıyorsun diyip kızıyordum. Çünkü normalde akıcı kornusyordu herkes dilinden anlardı espriler sohbetler ederdi birden böyle olunca şoka girdim yani yediremedim. Benim hatam yüzünden geçmesi 1 sene falan sürdü zaten . Sonra bir kaç kişiden yardım aldım sakin kaldım öncelikle sabırla dinledim o anlattı anlatamadı ben bekledim onunla aynı pozısyona geldim ayaktaysam oturdum dinledıgımı belli ettim aceleye gelip heycanlanmaması için sonra o da biraz sakin oldu acele etmedi niye böyle oluyor dedıgınde normal güzel konuşuyorsun ben seni anlıyorum dedim hiç dile getirmedim görmezden geldim dinledim bol bol konuştum sonuç normale döndü çok şükür. Bi ara heycanlanınca arkadaş edınınce de kekeledi kimse gülmeyince dinleyince tekrar konuşmaya başladı