ipekannesi55 Merhaba kızlar, sezaryen sonrası ne kadar süre sonra o bölgeye ağda yaptınız? 2 ay oldu korkuyorum yara kısmına ağda yapmaya, bu konuda tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi? 🫶🏻
Simli1peri ipekannesi55 3.sezeryanimi oldum 38 gun oldu diger 2sinde herseyi rhat yapabilmistm ama 3 benm icin kabus gbi bi dogumdu suan aklm cikiyor dikis bolgesine ben bile dokunamiyrum napicm bilemedim😒 belki buraya yapilan yorumlar bana da faydali olur🥲
[silindi] ipekannesi55 ben de sezeryan oldum canım ve hamileliğin bir süresinden sonra ağda yapamamaya başladım ve jilete döndüm mecburen ve dogumada öyle gitmiştim çünkü ağda yapınca hassaslasmisti çok vücudum çekemiyordun kalıyordu yani orda morariyordu sonra neyse işte diguma jiletli gittim temiz gittim ama işte sezeryan olduğu için e dikis bölgesinde kıllar var ve iç tarafta varmı yokmu yani dikiş noktasında altta kalanlar varmı yokmu bilmiyorum korkuyorum bende temizliyorum bende hala orayı ama şey böyle incecik afedersin bıyık olur ya o şekilde bırakıyorum orayı korkuyorum çünkü yine temizliyorum ama dediğim fibi bir müddet bir ay kadar daha ağda vurmaya calisicam .. demem o ki bende dokunamiuorim bakamıyorum hala halbuki bişey yok iyileşmiş tamamen psikolojik
Nazlican ipekannesi55 Ben 40 ım çıktı koşa koşa kuaför e gittim😄 korktum evet 1 sene oldu hala korkuyorum ama 🤷🏻♀️
parliament ipekannesi55 kuaförlerin çoğu sezaryenli bölgeye doktordan onay olmadan yapmıyor canım. En azından ben hangi kuaföre gitsem öyle dedi üstelik aylar geçtiği halde önce bi kadın doğuma görün sor istersen uygun olurmu diye.