Mefeannesi Kızlar günaydın bebeğim 3 aydır kilo almamış yemek çok zor yer hatta yemez sizin de başınıza böyle bir şey geldimi takviye verdimi doktorunuz iştah açıcı felan şimdi hasta 1 haftadır hiç yemiyor
Aryakbra Mefeannesi canım inan benimkinde Öyle ne yapacağımı şaşırdım kaşık gördüm ağzını kitliyor Allah 😭😭
ilahe_yusuf Mefeannesi benim oğlumda 18 aylık kilosu aynı ilk zamanlar çok üstüne düştüm stres yapıyordum şimdi saldım acikirsa yer stres yapma canim yapacak bişey yok bebekleron geneli böyle malesef
Selencanbaz Mefeannesi 18 aylıkmış, pardon ben daha da küçük sandım. Hareketli olduğu içindir. O zamanlarda ben de öyleymişim 4 yaş sonrası yemeye ve toparlanmaya başladım.
Mefeannesi Kkmd123 9.500 felan şuan hasta adenovirüs oldu kusma ishal var illaki geri gitti Çarşamba gideceğim tekrar beslenmesini konuşmaya
BuzluKahve Mefeannesi Boyu uzamaya devam ettiği sürece sorun yok. (Eğer 1 yaştan büyükse) benim kızım tam 1 sene hiç kilo almamıştı.
Mefeannesi BuzluKahve evet boyu uzamış canım 18 aylık olucak 1 sene hiç mi almadı iştah açıcı felan vermedilermi
BuzluKahve Mefeannesi 1 sene 100 gr bile almadı. Ama zaten fazla kilosu vardı, çok çok zayıf değildi. Boyu olması gerekenden çok uzadı hep. İştah açıcı falan hiç kullanmadık. Doktorum pek desteklemiyor onları
Kkmd123 Mefeannesi yq benimkininde boyu uzamıyor 11 aydan beri şimdi 14 aylık oldu seninki kaç cm neden boy uzamıyoe anlamıyorum
Mefeannesi ilahe_yusuf en baştan beri yemeyi sevmiyor 😅 hiç almayınca üzüldüm takviye isteyeceğim doktordan
Kkmd123 Mefeannesi benimkide aynı seninki gibi 9 kg 14 aylık 74 cm kısa gelito bana orta çıkıyo aama 3 aydır uzamaz etmez. Doktoruna ne zaman sorucaksın sana yine soruyum ne diycek merak ettim doğrusu
Mefeannesi Kkmd123 canım boyu uzamış benimkinin kilo almamış boyla ilgililer bir şey demedi bize uzadığı için yarın gideceğim ben hastaydı kontrole hemde beslenmesini konuşmaya istetseniz doktora sor sen bi boyu