AIyakusunannesi Günaydın kızlar kızım kasım 2019 doğumlu son 1 aydır bacaklarım ağrıyo diyo büyüme ağrılarımı acaba sizin çocuklarınız da söylüyo mu korkmalımıyım 🙄
agacsizkoala AIyakusunannesi 2019 Mayıs doğumlu evet ne zaman sorsam bacağmm ağrıyo diyo hatta bazen nenem gibi bacaklarını uzatıp oturuyor bacağım ağırdı dinlenicem diyor , özellikle bunun için doktora gitmedim ama grip iken gittiğimde sordum doktor büyüme zamanı kas ağrısı olur ondan dedi
Bal_evlat AIyakusunannesi ağustos 2019 doğumlu zaman zaman evde ağrıdığını söylüyor geçenlerde kreşte öğretmenine de söylemiş konuştuk büyüme dönemi normal olduğunu düşünüyorum
Demetbulut AIyakusunannesi 3 yaşa 20 gün kaldı oğlumda öyle.. Çok ağrıyor bacaklarım daha fazla yürüyemem diyor.. Yada uzatıp bacakları ı oturur.. Büyüyorlar
Mirac_21032019 AIyakusunannesi mart 2019 dogumluyuz.Yazin oglumda soyledi bana hic ihmal etmedim hemen goturdum doktora Butun vitaminlerine değerlerine baktilar hepsi normaldi buyume agrisi olabilir dedi.Devam ederse ortopediye bi gosterin dedi.Bayadir demiyo agriyo diye.Buyume agrisiydi demek bizimki.
Dima 3 yaş benim oğlum da çok fazla koşturup zıplayıp saatlerce parkta oynadığı zaman bacaklarının ağrıdığını söylüyor
serebro Yakın zamanda bir doktorun paylaşımını okumuştum. Normal büyüme ağrılarıymış, tabii vitamin değerlerine baktirilmali demişti. Henüz 3 yasin dolmasına 4 ay falan var, oğlumdan duymadım şimdilik.
minnakbaby AIyakusunannesi yaa benm oglumda da var bu sorun. Haftanin 5gunu kesin ayaklari agrir. Genelde ayak altini gosteriyor. Uykuya zor daliyor ve bikac saat icinde uyanip tekrar dalamiyor agridan. Mecbur agri kesici veriyorum. Sunu fark ettim zipladiginda kesin agrilari oluyor bnmki de cok hareketli bi cocuk😶