Sira Kızlar bebeğim bugün itibariyle 41 günlük oldu feci şekilde ağlama krizine giriyor. 5. Ve 6. Haftada bebek atak geçiriyor diyorlar doğrumu acaba bunun için ne yapmam lazım bebeğimin rahatlaması için. İçim içimi yiyor artık elimden bi şey gelmeyince
Yusufff-41 Sira gaz başlamıştır ondandır canım bu haftalarda başlıyor zaten ben relaktaz kullandım en başından hiç gaz sancımız olmadı 4.5 aylık olduk dene derim bir de gaz yapan şeyler yeme dikkat et farkı görürsün
Busragokceberra Sira Karnına elinle bir dökün sertse gazı vardır biogaia diye bir ilaç var hem gaz hem probiyotik bir ilaç saati saatine verirsen çok faydasini görürsün
Yusufff-41 Sira bize de verdi doktor bir ay düzenli kullandık kıvrandı durdu yavrum bırakınca düzeldi her bebekte malesef aynı etkiyi yapmıyor probiyotik zaten sadece relaktaz kullandım ben kolik olacak demişti doktor olmadı şükür
Yusufff-41 Mrt06 emzirme ya da mama öncesi bir damla veriyorsunuz sütteki veya mamadaki laktozu parçalıyor sindirimi kolaylaştırıyor bebişleri rahatsız eden laktoz zaten kolik bebeği olup kullan arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullandım önerdiğim kullanan herkes çok rahatladı