Yaprakaran Merhabalar 2 aylık bebeği yüzüstü yatırmak sakıncalımı acaba hep sırtüstü yattığı için arada yüzüstü yatırıyorum sırtı ağırmasın diye ama ani ölüm riski oluşturabileceğini duydum doğru mu bilginiz var mı acaba
Mom0008 Yaprakaran dönemedikleri için evet risk var ama gözetim altında yaptırabilirsiniz yanında biri durup kontrol edecek
Beraninannesii Yaprakaran 6 aylık oğlumu asla sırt üstü yatiramadim hep uyandı hep dönmek istedi . İşin garip yanı eşimde asla sırt üstü yatmaz . Sanırım babasına çekmiş. Doktor yatırma diyor ama o uykusunda bende dinleneyim diye hep yüz üstü yatırıyorum .
Aysnr2861 Yaprakaran bebeğim iki üç aylıkken yüzüstü dalabildiği için o şekilde yatırıyordum fakat çok tehlikeli olduğundan içim hiç rahat etmiyordu. Daha sonra sırtüstüne alıştırdım. Tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Doktorumuz da önermemişti.
Yaprakaran Mom0008 Teşekkür ederim bende hiç yalnız bırakmıyorum yüzüstü yatırınca nefes alamazsa diye
Mom0008 Yaprakaran yanındaysanız sıkıntı olmaz tek asla yatırmayın Allah korusun dönmeyi bilmiyorlar o aylarda bende oğlumu yatırırdım hatta altına yastık koyardım ufak
2cocuk_1anne_ Yaprakaran dikkat edilmesi gerek gece yatırma gündüz sen uyanıkken yatır ama gözün hep bebeğinde olsun Ben bebeği yatırıyom beli dinlensin diye uyanacağı zaman hareket ediyor başını kaldırıp geri koyduğu zamn yüzümü kapatıyor Hemen müdahale ediyorum tabi Çok tehlikeli yüz üstü yatırmak