Rabiaucler Oğlum 4 ay 8 günlük ve yaklaşık 4 gündür yeşil kaka yapıyor. 4. Ay aşımızı olduk sağlık ocağında ve doktor Demir ilacı başlattı acaba bundan dolayı mı bugün vermedim bakmak için ama aynımı olacak diye acaba yada nedendir kullanan annelerin bebeklerinin kakası nasıl ????
birnarsever Rabiaucler Bugün bizde 4. Ay aşımızı olduk 4 ay 5 günlük kızım. Ebe kan ilcanının kakasının rengini değiştirebileceğini söyledi
Denizalii Rabiaucler canim bende bugun gittim verdigi vitamin di galba kakasinin rengini degistirebilir korkma dedi buyuk ihtimal berdgi ilacdan dolayi oluyo
Rabiaucler Muhammed_sefa05 tek 1 defa 1 çay kaşığı hero baby 4. Ay mamasından verdim bu kadar uzun sürer mi ki
Muhammed_sefa05 Muhammed_sefa05 bizde ek gıda yapmıştı öyle o ara kan ılacini da kullandım yeni ama ek gıda dediler
Muhammed_sefa05 Rabiaucler o zaman kan ilacindadnr çünkü bizde öyle ilaçtan olsa gerek ben ek gıdaya da başladım yavaş yavaş ondandr diye düşunuyordum
Muhammed_sefa05 Rabiaucler o zaman kan ilacindadnr çünkü bizde öyle ilaçtan olsa gerek ben ek gıdaya da başladım yavaş yavaş ondandr diye düşunuyordum
Rabiaucler Denizalii birnarsever bizim doktorumuz hiç demedi insan korkuyor bide kayınvalidem annem falan üşütürse kakası yeşil olur dedi o kadar da dikkat ettiğim halde
Denizalii Rabiaucler yok canim bugun bastira bastira soyledi hemsire korkma rengi farkli gelirse ilactan olcak dedi korkma sende 😊
Sedakaraca Bizde yeni olduk aşımızı demir ilacına ve d3 vitaminine başladık bizimdr yeşil kakası hatta koyu yeşil yani bende demir ilacına bahane buluyorum inşallah odur yani
Muhammed_sefa05 Rabiaucler canm yoğurtun içine muz elma armut şeftali koyuyorum ayrı ayrı her birini patetes püresi yapıp veriyorum yarında iste havuç püresi verecem şimdilik bunlar
Muhammed_sefa05 Rabiaucler canm yoğurtun içine muz elma armut şeftali koyuyorum ayrı ayrı her birini patetes püresi yapıp veriyorum yarında iste havuç püresi verecem şimdilik bunlar
Muhammed_sefa05 Rabiaucler 1 yemek kaşığı yoğurt birazda meyve ekliyorum günde iki kere böyle veriyorum bi sabah bi akşam öğlende küçük bi patatesi haşlayıp catala ezip yoğurt ekliyorum biraz öyle veriyorum havuç çorbasını daha yapmadım