AliEvren kahvekolik_anne 3 gün kuralıyla tadımlar esnasın yumurta sarısı tatdırdım çocuğum hastanelik oldu nasıl alarjisi olup olmadığını nilmeden ver diyor.enteresan
kahvekolik_anne AliEvren aynen bide çorbalarda birden fazla ürün var ve ben korkuyorum yani onun için 6.ayına kadar sadece anne sütü verdim 🙈
Mucizeem Nefesdunya bisey sorabilir miyim postta 3. Gün 3-4kasik diyor ya peki mesela 4. Gün 5 kasik mı vermek gerekiyor 🙄ek gıdaya geçeceğim ve hiç bisey bilmiyorum 🤦♀️
Nefesdunya Mucizeem yoğurttan bahsediyorsanız evet 5-6 kaşık olarak gün gün 12 kaşığa ulaşana kadar arttırma gerekiyor sonra 12 kaşık olarak sabit devam edicez
Mucizeem Nefesdunya peki sebze püreleri de mı aynı şekilde. Ama ben 4 aylıkken başlayacağım ek gıdaya acaba aynısı geçerli olur mu sadece mama yiyor bebeğim
Nefesdunya Mucizeem ilk ay bir nevi alerji testi ve alıştırma dönemi canım o yüzden her sebzeyi önce 2-3 kaşık sonra ki gün 3-4 sonr, 4-5 olarak dedi doktorumuz. Neden 4.ayda başlıyorsunuz? Benim kızımda hep mama aldı 6da başlattı doktorumuz.