Mormenekse19 Selamın aleyküm hanımlar deneyimli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var imdat. Oğlum 21 günlükken gaz sancıları başladı. Kakasını rahat yapıyor gazınıda çıkartıyor zorlandığı yerde ayaklarını karnına basarak çıkarttırıyorum büyük insan gibi çıkartıyor bu rağmen doktor lavman yaptırdı ama yine de rahatlamadı çocuğum yani Allah şükür saatler süren ağlamaları yok ama huysuzluğu çok fazla 1. Aydan itibaren gaz damlası kullanıyorum doğduğundan itibarende yediklerime dikkat ediyorum ama hala çok gazı var sabah akşam tutuyor. 3 gündür huysuzluğundan gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor yani göğüsüme yatınca uyuyor benim sıcaklığım rahatlatıyor büyük ihtimalle ama beşiğine koyunca 15 dakika uyuyor bu sefer uykusu sıkıştırıyor yine huysuzlanıyor bi girdaptayız ne yapmam lazım. Rezenen kimyon anasonlu çay içiyorum Oğluma kiraz çekirdeği kemeri aldım (ilk zamanlar iyiysi sanki ama şuan o kadar değil) Oğluma çok az rezene denledim İki çeşit damla kullanım Artık tüm tuşlara basıyorum lütfen yardım edin
organicanne Mormenekse19 bizde aynı durumdayız 😬 sadece damla kullanmadık birde ben poposuna soğan koyuyorum başka öneriler veren olursa diye burda bekleyeyim
Ahsenmommii Mormenekse19 acı elma yağı alın birer damla ayaklarina damlatıp masaj yapın göbeğine bir damla damlatıp masaj yapın ben faydasını gördüm , damlayı da çoğaltabilirsiniz ben sabahları veriyorum 10 damla sap simplex adı iyi geliyor kızıma
SareLinaM Mormenekse19 Ben kolik bebe annesiyim😌 En iyi cozum ilik dus karina masaj daha sonra kundak ve karnini gogsunuze bastirarak sallayin kucaginizda rahatlayacaktir.Birde osman orhon kolik muzigini acin anne karnındaki seslerden olusan bir album saglik bakanligi onayli 6 aya giricez hala onunla uyuyoruz baya rahatlatıyor
Mormenekse19 Bety kiraz çekirdeği kemeri yapıyorsun o uzun süre sıcak kalıyor diye ama artık etkisini göstermiyor sanki
Mormenekse19 Ahsenmommii onuda yaptım acı elma yağı kekik yağı ve zeytin yağını karıştırıp göbek değişinin etrafına ve ayaklarına sürdün düzenli olarak ama o da iyi gelmedi
Caglaa94 Ilık duş çok rahatlatıyor, ısıtılmış havlu ayak altına karnına koyabilirsiniz, gaz damlalarını Genelde her gün aynı saatlerde vermeye çalışın, bir de yüz üstü unutabilirsiniz yanında olduğunuz zamanlarda daha rahat uykuya geçiyorlar
Mormenekse19 Caglaa94 havalar soğuk diye her gün yaptırmaya çekiliniyorum günaşırı yapıyorum damlalara da dikkat ediyorum aslında zaten saati gelince sancılanmaya başlıyor bu aralar memeye çok daha düştük o yüzden yüz üstü yatınca kusuyor yani genel olarak kusan bi bebek ama öyleyken ıkınıyor daha çok kusuyor göğüsüme yatıyorum bende
Aydanurrr Ben çözümü Nurse Harvey’s Colex te buldum . Sabah akşam emzirdikten sonra 1 ölçek veriyorum çok rahat ediyoruz. Gece şuruptan sonra myflor probiyotiğide veriyorum 6 damla . Kullanmaya başladığımızdan beri rahatız .
Melihsevgi Mormenekse19 sağlık ocağının verdiği D-vitamini de huysuzluk yapabiliyo 3 gün kesip deneyebilirsiniz