Prenses-annesiiiii Arkadaşlar kızıma aktivite masası ve yürüme arkadaşı almak istiyorum ama çevremdeki insanlar hemen hemen aynı deyip sadece 1 tanesini alsam bile yeterli diyor sizce hangisini almalıym fikir verirseniz sevinirim
Lulemom Prenses-annesiiiii nasıl aynı ki. Birisinde çocuk yürüyor birisinde başında bekleyip oynuyor. Ha yürüme arkadaşının da önünde bişeler var onlarla da oynar ama işlev olarak aynı değil, ikisinden birisini alıcam dersen yürüme arkadaşı al tabiki. Hem yürür hem de önündeki oyuncaklarla oynar
Leyla0613 Prenses-annesiiiii işlevleri o kadar farklı ki yaş aralıkları bile farklı aktivite masası bir bucuk yasından sonra gerçek anlamda kullanır boyama, sulu oyunlar v.s. Yürüme arkadası yürümesine destek olmak için 1 yaş öncesi alınması lazım nasıl aynı işi görür anlamadım
3yasakadarsifirekran Prenses-annesiiiii işlevleri farklı ikide vardı bize benim oğlum aktivite masasına tutunup kalkıyordu hep yürüme arkadaşını pek kullanmadı sonra yürüdü masa daha faydalı oldu bu açıdan