Ayannesi1 Kızlar bebeğim 2ay 10 günlük ve kolık bir bebek sürekli ağlıyor kucakta gezmek istiyor hep onun için kanguru almak istiyorum zararı olur mu bebeğime bilemedim yine bir doktoruna sorucam ama sizler kaçıncı ayda kullanmaya başladınız
Imau Ayannesi1 bir sıkıntımız yok çok şükür ama hep yanında olayım istediği için kullanmak istiyorum bende. En azından yemek yaparken benle olsa işimi kolaylaştırır. Baby plus aldım çarşamba gelicek merak ediyorum gerçekten
ikimelekannesi006 Canım ben iki üç defa kullandım uzun süre de olmasa 2 ay 17 günlük inşallah birşey olmamıştır benimde bebeğim kolik 😭😭😭😭
Pusatefe Yenidoğan itibari ile kullanılabiliyor kafa destekli kangurular var onlardan alıp kullanabilirsiniz ben 1 aylık olduktan sonra hep kullandım hala da kullanıyorum bir sıkıntı olmadı olucağını da düşünmüyorum
Pusatefe Ayannesi1 solomombaby den almıştım ben canım Instagram dan bir bak istersen ünlüler falan da ordan alıyor ve kullanan herkes de memnun bende dahil
ikimelekannesi006 Ayannesi1 allahimmmm keşke 🤲uykuyu unuttum temizliği unuttum eşi unuttum yemeklerimiz kısıtlı pratik oldu artık