7 ay çektim 7 yaşındaki kızımda ilk başladı sonra babasına sonra bana bulaştı ben hamileydim bir sürü kremler temizlikler bebeğim doğdu onada bulaştı. Ama hep bir şeyleri yarım yapıyordum ondan geçmedi sürekli arayış içindeyim intagramda bi kadın çıktı karşıma adını hatırlamıyorum onun videolarını izledim en sonunda toz kükürt ve vazelin karışımı yaptım kendim çünkü eczaneler az ve pahalı yapıyor diye kendim alıp yapmıştım ve 3 gün bu karışımı ailecek sürdük ellerimize dahil gece yatarken çorap geçirdik 3 gün boyunca her akşam 4. Gün yıkandık sonra 1 hafta sonra tekrar 3 gün sürdük 4. Gün duş aldık bunu 1 ay boyunca yaptım. Bununla beraber çamaşırları en az 40 derecede yıkayıp kurutmaya attım ardından ütü yaptım 1 ay aksatmadan iç çamaşır çorap aklınıza ne geliyorsa ütüledim. Her ilaçlanmadan sonra nevresim değiştim yatakları süpürüp sirkeyle sildim ters çevirdim uyuz böceği insan derisinden beslenen varlık başka bir yerde en 3 gün yaşar benim evim iki katlı ilaçlanmayı tamamlayana kadar bir odada yatıp kalktık en sonunda o odayı temizleyip oraya 3 gün girmedik. İlaçlanma bitikten sonra kaşıntı 2 4 hafta sürüyor ben böyle kurtuldum hamd olsun. Maddi manevi çok yıpratan bir süreç rabbim yardımcı olsun olan herkesin.