Busra9290 doktorumla birlikte karar verdik ben öyle kocaman göze batacak bir büyüklükte istemedim. Uzun boylu bir kadınım ve memelerim oldukca küçüktü belki daha minyon olsaydım kurtarırdı ama beni kurtarmıyordu☺️Doktoruma sadece kocaman olmasın demiştim bedenime yakışacak boyut olsun yeterli demiştim. Ellediğinde tabiki kendi memenin doğallığı yok ama abartı bir şey de yok. Normal meme biraz daha yumuşak olur bu biraz daha sert ama taş gibide değil, dik fıstık gibi göğüsler işte😍 Bikini giydiğinde yakışıyor,sütuen taktığında güzel duruyor, en önemlisi çıplakken kendini daha kadın hissediyorsun❤️İlk 3gün biraz ağrı oluyor ağrı kesici içiyorsun. İş yapamazsın bence ,tam hatırlayamıyorım ama sonuçta ameliyat bu elini kolunu öyle haldur huldır kullanamazsın,bence bebeğini de 1hafta kucağında uzun uzın tutamazsın bebeğiniz büyükmü bilmiyorım ama yanınızda destek birisi olmalı. Ben o dönem bekardım ilk 3 gün yatmıştım 1.hafta çalışmaya başlamıştım masa bası çalıştığım için zorlanmamışda olabilirim ,yani net olarak o dönemi o acıyı hatırlamıyorum uzun zaman oldu. Ama iyi ki yaptırmışım diyorum. Gerçekten kadın için göğüs önemli❤️