Cigdempalavan mrsjale hiç bir doktoru önermiyorum ben , doğum için arkadaşım sezeryana alındı ve bebeğin eşini için de unuttular, önce ilaçla düşürmeye çalıştılar olmadı dün kürtaj ile almak için yatış yapıldı ,
Cigdempalavan mrsjale Ümraniye de özel afiyet hastanesi var pek de pahalı değil muayene ve doğum ücreti , ben 2 ay önce sezeryan doğum yaptım mesela , öneririm
asyakusunannesii mrsjale valla canım randevu aldığın doktora muayene olamıyorsun öyle bi saçmalıkta var orda. Mesela ben bi kere bayan bi doktora randevu almıştım erkek doktor çıktı Allahtan muayenelik bi durumum yoktu. En son gittiğimde de bildiğim bi bayan doktor vardı ona randevu aldım gittiğimde o bayan değil de başka bi bayan doktor vardı ama kapısında benim randevu aldığım doktorun adı yazıyordu saçma bi sistem yani
mrsjale Cigdempalavan ay demeyin ya bende orda doğum yaptım aslında ama kötü bi doktora mi denk geldim acaba diye bi sormak istedim yine de burda gidip de memnun olan vardır belki başka doktorlarından 😔 benimde doğum iyidi de dikişlerim çok sıkıntılı oldu hala sorun yaşıyorum iki buçuk ay geçti üstünden
Gkce09 mrsjale şans meselesi ben de göztepe de doğum yaptım 2 ayda düzeldi dikişlerim çok kötüydü gerçi enfeksiyon var ondan dikiş tutmadı dediler ama
mrsjale Gkce09 aynı şekilde enfeksiyondan dikis tutmadı bende de çok uzun süre dikiş için kaldım catalda kabus gibiydi o an 😓 şimdi de genel bi kontrole gitmek istiyorum eşimle ilk kez ilişki denedik hem çok canım yandı hemde az bi kanamam oldu görünmem lazım mutlaka
Gkce09 mrsjale valla o kadar iyi anlıyorum ki çok zor yani benim 1 saat uğraştılar sonra oldu dediler eve geldim patladı daha da gitmedim 2 ay sonra gittim kaynamış geçmiş dedi doktor yine de bir git yani kontrol etsinler
mrsjale asyakusunannesii ben en iyisi başka hastaneye gideyim hiç olmadi bildiğim bı doktor var ona görünürüm çok teşekkür ederim 🌼