kultanesi Merhaba hanımlar, hayırlı geceler sağ göğsümün ucu mercimek kadar beyaz olmuş. Emzirdikçe ağrı hissediyorum. Neyden olmuş olabilir bu. Aranızda belki bunu yaşayan vardır. Yardımcı olursanız sevinirim. 💐
sunshinee kultanesi Süt kabarcığı olmuş olabilir. Bende de olmuştu. Süt kanalının tıkanmasından oluyormuş. Sıcak nemli bir bezle kompres yapın ve yara kabuğunu kaldırır gibi tırnağınızla orayı kaldırmaya çalışın. Sonrasında da hemen emzirin ya da sağım yapın. Hastaneden destek alırsanız da steril bir iğne ucuyla patlattıklarını biliyorum.
Deniz3520 kultanesi Ben sağmıştım göğsümü sıcak duş ve masaj uygulayıp sonra sıktırmıştım sonra hem göğsüm açıldı hem de rahatladım ama herkesin yöntemi farklıdır tabi
Jldpmk34 kultanesi mikrop kaptirabilirsiniz bebeğinizi emziriyorsanız sakıncalı olabilir aynısı başıma geldi hastanede genel cerrahide 5dk da steril bı şekilde cozuyolar bence kendinizi de bebeğinizi de riske atmayın
kultanesi Jldpmk34 teşekkürler önce sıcak bir nemli kompres uygulayayım geçmezse bi genel cerraha görüneyim