AlmiraninAnnesi11 Kızım 6 ay 20 günlük ama hala dönemiyor. Desteksiz oturuyor ama dönemiyor yüz üstü durmaktan da nefret ediyor napıcam hiç bilmiyorum😏 bebeği geç dönen var mı doktor ne diyor bu duruma
Kaymaklibiskuvi AlmiraninAnnesi11 6 ay 22 günlük yan bile zar zor dönüyor desteksiz oturuyor yavaş yavaş ayağa kaldırınca dikilebiliyor nadiren adım bile atıyor ama kafaya takıyorum ben de bir şey var diye
Demetslt AlmiraninAnnesi11 7 aylık dönmeye başladı 11 aylık emekledi 15 aylık da yürüdü boşver sağlığı yerinde olsun gerisi bi şekilde geliyor 😅
Begsah AlmiraninAnnesi11 9 aylik oglum hala tam donemiyor 2 ayri doktor hersey normal dedi tabi fiziksel muayne onemli fiziksel bir sıkıntı olmadığını tembel olduguni soylediler 🤷♀️
GlgnOlgun AlmiraninAnnesi11 kızım 4 ay 8 günlükken dönmüştü ama oğlum 4 ay 20 günlük bir kere zorla döndü bi dahada hiç dönmedi ama mesela yüz üstünden sırt üstüne değil tam tersi döndü kızımda aynı ve altını açınca döndü kıyafeti bezi varken istemiyordu. Birde biraz ağırsa bebek zor döner diyorlar ne kadr doğru bilmiyorum kızım hafifti 😁
Mernur Bı an benim bebeğim sandım :))) benimki de aynı tıpa tıp yüz üstü yatınca ağlıyor bende burda bekleyim
GlgnOlgun AlmiraninAnnesi11 Ayrıca mesela kızım hiç sürünmedi emekledi ayağa kalktı sonra yürüdü her bebek farklıdır oturabiliyormuş zaten çok kafana takma bence yinede için rahat etmezse doktora gittiğinde söyle
Oglu_m AlmiraninAnnesi11 bende aynı şeyden muzdaribim 7 ay 12 günlük desteksiz oturuyor ama dönmüyor yuz üstüde durmayı seviyor ama yine dönmüyor ağlayıp döndür diyor