ikiKudurukAnnesi 9 günlük bebegim var 2 gündür gögüslerim hiç şişmiyor ama sıkınca geliyor süt sütüm mü azaldı acaba anlamadım
esmanuursss ikiKudurukAnnesi canım bebeğin kilo alımı normalse emmesi normalse ağlamıyorsa memede sütün yetiyordur illa şiş olucak diye bişey yok benimde hep öyleydi
Ayselmiros ikiKudurukAnnesi göğüsler yavaş yavaş terbiye oluyor canım merak etme bebeğin emdiği kadar üretiliyor o yüzden fazla şişmiyor
ikiKudurukAnnesi Ayselmiros ilk bebegimde 4 5 aylıkken anca terbiye olmuştu bu daha 10 günlük erken degil mi
Yeni-anne22 ikiKudurukAnnesi benimde öyle yumuşadı göğüslerim ilk günler taş gibi oluyofu ama emiyo bebek günde değiştirdiğin bez sayısı 8-10 taneyse doyuyomus öyle okudum hep
AntiSosyallKelebek ikiKudurukAnnesi Kuzum benim de 2.dogum da erken terbiye oldu korkms daha önceden genisledigi için süt kanalların daha erken genişliyor sebep o 😘
esmanuursss ikiKudurukAnnesi siz süt arttıcı ürünler yiyor musunuz onları da tüketin bol bol zaten daha küçük emdikçe sık sık sütünüz de artar inşallah
esmanuursss ikiKudurukAnnesi tahin helvası bulgur pilavı soğan gaz yapıcı şeyler yerseniz yanına mutlaka kimyon ekleyin sağlıklı beslenin aslında ben ek olarak onu yiyim bunu yiyim yapmadım bebekte sık emiyorsa inşallah yeter yaşı gelene kadar birde bunun bıraktırması var ben yeni bıraktırdım 🤦🏻♀️