HiraNurveAnnesiii İyi akşamlar ✨ Nerdeyse 1 aydır kızımın gribi bir türlü geçmedi, ilaçlarını düzenli kullanıyorum, doğal yöntemler yapıyorum,tam geçer gibi oluyor yine kötüleşiyor Çok öksürüyor ve burnu akıyor ne yapabilirim ya 🙄😞
Nscaslan34 Cevizin içindeki zarı kaynatın. Birde ayrı tarif tereyağ eritip içinde pekmez karıştırın verin. Digeri de limon suyu bal karabiber karışımı.
Neriucan Ben de bebeğime bir karışım veriyorum pekmezin içine tercihe göre balın içine zencefil zerdeçal elma rendesi karabiber katıyorum ve bunu biraz bekletiyorum ve gün içerisinde iki tatlı kaşığı kadar veriyorum hatta fazla yapıyorum iyice özlesşsin diye birkaç gün daha veriyorum ekstra C vitamini olabilecek mandalina suyu falan da içiriyorum bence öksürüğe iyi geliyor ve tabii ki 2 saatte bir burun açıyorum serum fizyolojik yani ayrıca hava veriyorum bu şekilde önlemeye çalışıyorum hastalığın ilerlemesini bence iyi geliyor
HiraNurveAnnesiii Neriucan Bende herşeyi yapıyorum ama nerdeyse 1 ay oldu geçmedi Bugün sağlık ocağına gittik doktor alerjik olabilir dedi alerji şurubu verdi yolladı
Neriucan O zman hastanede bi alerji doktoruna götürün bence direkt bi şurupla neye alerjisi var bilmeden olur mu ki bilemedim ya alerjik değilse boşuna kullanmış olmaz mısınız