Dermin Kızlar saat 11 12 civarı 180 ml mama yapıyorum kızım hepsini içiyor sabah 7 kadar sut vermiyorum gece artık kestik mamayı sizce 7 kadar aç kalıyormudur nerdeyse 7 8 saat aç kalıyor 😢
asiltonunmommysi Dermin uyanmıyorsa sorun yok, aç olsa uyanır. 7. Aydan itibaren gece beslenmesine gerek yokmuş zaten. Akşam yemeğini de güzel yedirin içiniz rahat etsin.
bebegim86 Dermin 10 aylık gece beslenmesini kesmek icin küçükmüş ama acıksa uyanırdı diye düşünüyorum siz bebeginizin huyunu bilirsiniz aç aç uyur mu
Dermin bebegim86 aç asla uyumaz kıyameti koparır aralıksız uyuyor saat tam 7de ayakta gece bazen uyanıyor emzik için okadar
bebegim86 Dermin o zaman ac kalmaz içinizi ferah tutun benim bebegim 2.5 aylik acıktığı zaman saniyesinde memeyi vermezsem kıyameti koparıyor. 2 saat uyudugu da oluyor nadiren 4 5 saat uyuduğu da 😂
nazlimom_ Dermin nasıl kestinizz 9 dan beri 4 kere kalktı ya emmeye alıştığı için emzirmiyim diyorum çığlık kıyamet yıkıuor ortalığı yaşının gelmesini bekliyorum yada sizinki gibi 10-11. Ayda deniycem artık kesmeyi
NurY Dermin 10 ay aslında büyümüş ama her bebeğin gelişimi farklıdır aç olsa uyanıp ağlar diye düşünüyorum eğer aglamiyorsa sorun yoktur