Busraa3535 Yan odadan esime sesleneyim. Yada esim seslensin hemen ürküyor konusmaya korkar olduk. Bosta bulunup anında korkuyor hersey den. Nasıl gecer bu aniden oldu 1 haftadır herseyden korkuyor. Korkmasın gerekdirecek bisey de olmadı 🙄🙄
Sevvalalp Busraa3535 benim oglum da 1 bucuk 2 yasindan beri öyle bazen pik yapıyor bazen azalıyor ama 2 ay sonra 4 yasina girecek hala ayni dediginiz gibi yuksek tonda seslenmelerden korkuyor
Sevvalalp Busraa3535 benim oglum da 1 bucuk 2 yasindan beri öyle bazen pik yapıyor bazen azalıyor ama 2 ay sonra 4 yasina girecek hala ayni dediginiz gibi yuksek tonda seslenmelerden korkuyor Sizin kac yasinda cocugunuz ve hala devam ediyormu
Veratuba Benim kızımda 24 ayina gircek haftaya üst kattaki komşunun mobilya sesinden kapı sesinden dışarıdaki kamyon vs sürekli korkmaya başladı bende üzülüyorum herseyden korkmasına
Busraa3535 Veratuba benimki de iyice abarttı. Neden olyo bilmiyorum üzülüyorum da.yan odadan brbrmze sesleneliö hemen korkup kosuyor kucagımaaa
Busraa3535 Veratuba zil calsın korkar. Ust katın kapı carpmasndan korkar. Yan odadan bagıralım korkar. Sesli konusmaya korkar oldk evde 🙄🙄