Elifinannesii_ Anneler merhaba. 60 kilo ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim. Şuan 50 kiloyum emziriyorum günden güne eriyorum başka bişey de yapmıyorum sadece emiyor ve kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum. Bu konuyla alakalı ne yapmamı önerirsiniz ?
Nazlican Elifinannesii_ Beslenme düzeniniz normal seyrinde mi ilerliyor peki ? Ve ek takviye kullanmıyor musunuz
Mom0008 Elifinannesii_ 63 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim 2 yaşında ve ben 53 kiloyum kosturmacadan yemek yiyemiyorum midem küçüldü herhalde daha çabuk doyuyorum bi yandan hoşuna gidiyor zayıfladım diye bi yandan yorgunum çünkü fırsat bulamıyorum yemek için yorgunluktan bile yiyesim gelmiyor az az sık sık yemeye çalışıyorum meyve tüketiyorum vs
Seher2410 Elifinannesii_ kan değerlerinize baktırın derim benim b12 Demir d çok düşüktü aşırı yorgundum sebebi bunlarmış birde çok kilo veriyordum 65le kaldım 85le girdim şuan 53 kiloyum
Bsraaalp Elifinannesii_ benim de beş buçuk aylık bebeğim var 72 kg ile doğuma girdim şu an 54 kiloyum. Aşırı halsizlik bende de vardı doktora gittim troidlerim ile ilgili sıkıntı olduğunu öğrendim. Size de tavsiyem bir an önce kan değerlerinize baktırın mutlaka bir sebebi vardır. İnsanın hayat kalitesini etkiliyor gerçekten zaten küçük bebek ile hayat zor bir de halsizlik yorgunluk baş dönmeleri eklenince çok daha zor
Elifinannesii_ Nazlican sabah ve akşam yiyorum aslında birde 2 kere ara öğün yiyorum.. Hiçbir takviye şuanlık kullanmıyorum. Bebeğim de 11 ay 13 günlük
Elifinannesii_ Mom0008 Aslında ben yiyorum ama benimde sanırım midem küçülmüş pek yiyemiyorum. Bebeğim de emdikçe iyice kilo verdim bu sefer başım dönüyor , halsiz hissediyorum
Nazlican Elifinannesii_ Bence takviye edici vitamine vs baslayın, ya da en iyisi doktora gözükmek. Belki de değerleriniz düşmüştür
asmom_ Elifinannesii_ benim bebeğim de 6 aylık emiyor aşırı halsiz düştüm bayılıcak gibi hissediyorum doktora gidicem belki vitamin vs takviye verir diye
Elifinannesii_ asmom_ Bende öyle oluyorum afakanlar basıyor halsiz düşüyorum bi doktora gitsem iyi olacak sanırım
Elifinannesii_ Bsraaalp çok teşekkür ederim mutlaka gideceğim yani kendimi hiç iyi hissetmiyorum gerçekten. Hele emerken bir anda bayılacak gibi oluyorum
bebegim86 Elifinannesii_ bebegim 2.5 aylık ben 13 kilo vermişim 75 ile gittim 61 62 geliyorum ama ben mutluy tabi 😂