Buglemmim Kızlar kızım 13 aylık ama yürümüyor sadece koltuklara tutunup yürüyor çevremdeki bebekler bir yaşını doldurdu yürüdü ama enim kızım yürümüyor daha sizin bebekler kaç aylıkken yürüdü
AseLBebek26 Buglemmim 18 aya kadar normal kabul ediliyor benim kızım 11 aylıkken emekledi 17.aya doğru yurudu
delirmeceler Buglemmim 14,5 aylık ikizlerim var düzeltilmiş 11,5 aylıklar ve yürümüyolar ama yürümeye hazırlanıyolar her bebek kendine has canı ne zaman isterse ozaman elinden tutup dolaştırın heveslendirin
Buglemmim Eslemgunarli51 teşekkürler ☺️ çevremdekiler yürüyünce benim bebeğim niye yürümüyor diye içten içe üzülüyorum
Sutlukahveeee Buglemmim çevrenin derdi bitmez anacim benim oğlum a da öyleydi niye emeklemiyir emekledi yok niye yürümüyor felancanin yürümüş bu niye yürümedi bilmem ne şimdi de niye konuşmuyor diye söylemiyorlar takmıyorum açıkçası
Sutlukahveeee Buglemmim çevrenin derdi bitmez anacim benim oğlum a da öyleydi niye emeklemiyir emekledi yok niye yürümüyor felancanin yürümüş bu niye yürümedi bilmem ne şimdi de niye konuşmuyor diye söylemiyorlar takmıyorum açıkçası
zeynep91 Buglemmim neden çevrenin çocuklarıyla karşılaştırma yapıyosunuz ki her bebeğin kendine öz gelişimi vardır vakti zamanı gelince oda yürüyecek bence hiç takmayın
MrzBaby Benim oğlumda bugün 13. Ayına girdi hâlâ yürümüyor ama kilolu biraz ben ona bağladım yürümemesini
35izmir Sutlukahveeee sen sorasın diye dicen Allah’ın koca çenelileri ıyyyy nefret ediyorum bu et kafalardan
Yagmuurr Buglemmim Benimde oğlum 13-14 arası başladı endişelenmeyin kendileri isteyince öyle de bir başlıyorlar ki :)
Kubraaa89 Buglemmim benim kızımda 13 ayı bitirdi ne dişi çıktı ne yürüyor. Tutunarak kızımda yürüyor. Oğlumda 15 ayında yürümüştü. Çok sorun yapmıyorum ama diş beni düşündüryor