Nursevensahin Kızlar bebeğimm3 ay 18 günlük ve eline verdiğim hiç bişeyi tutmuyor çıngırağını veriyorum eline 5 saniye tutmuyor acaba fazla mı evham yapıyorum üstüne gidiyorum sürekli elini emmek istiyor sizde durumlar nedir
Ozge251021 Nursevensahin daha erken elinde bişeyi tutması için ve ellerini keşfediyor engellemeyin Ve unutmayınki her bebeğin gelişimi farklıdır
Dilaraortacc Nursevensahin benim bebeğimde 3/ 11 günlük şuan sadece emzigini tutuyor korkma yavaş yavaş olur hepsi benimki mesela oyuncaklar bile dikkatini çekmiyor kimi bebek oyuncaga yelteniyor gelişim farkli
Nursevensahin Dilaraortacc kasları güçlensin diye yüz üstü yatırıyorum hiç hoşlanmıyor yüz üstü yatmaktan hemen ağlamaya başlıyor
Ecemoz1 Önce ağzına götürecek sonra bir şeyleri tutacak çekecek. Ağza götürmeye emmeue başladımı elini
Birbilgehanannesi Tutması için vakti var daha acele etmeyin. O dönemden sonra çabalamaya başlayacak artık. Siz şarkılarla eline basit tutabilecek halkalar, hışırtılı şeyler verin zamanla tutacak 😊
Nursevensahin Gamzeliiix09 insan evham yapıyor elbette her çocuk kendine özel ama arkadaşımın bebeği daha küçük çok rahat tutabiliyor
Gamzeliiix09 Nursevensahin her çocuk farklıdır canım kimisi erken yürür kimisi geç mesela doktor kontrolünde herşeyi normal diyorlarsa sıkma canını. Er yada geç sağlıkla öğrenir herşeyi kalbini ferah tut
Dilaraortacc Nursevensahin yastığın üstüne yatır bizimki de aynı hemen ağlıyor yastıkta bi tık duruyor en azindan
Ecemoz1 Benimki de yüz üstü nefret edıyor kafasını koyuyor yere bağırıyo ama sırt üstü yatınca kafasını bedenini kaldırmaya çalışıyo. Değişikler 🤣
Deletedmom_62 Nursevensahin çıngırak zaten şuan ona ağır gelir benim bebeğim 3 ay 25 günlük yeni başladı diş kaşıyıcisini tutmaya