mysa2 Kızlar ürünleri uyguna vericem ister toplu ister tek tek .Beğenen isteyene yardımcı olucam . Birde bulunduğum yerde telefon çekmiyor çektiği kadar yardımcı olucam yoksa yarın da yazabilirim anlayışlı olursanız memnun olurum 😊 fiyatlar 30-40 vs biz belirliyebiliriz . ****
Deletedmom_62 mysa2 sarı elbiseden önceki resimler açılmıyor maalesef dolap hesabı alabilir miyim bir de ordan bakayim kaban falan yazmışlar yorumlarda merak ettim bebeğim hemen hemen 4 aylık belki alacagim şeyler olabilir 😊
Alya-Sena mysa2 en ustteki kaban ne kadar guzell kizimada suan olurrr 🤩 ama montumuz varr ihtiyaci olan alsin cok guzel seyler varr . Ustte kalsin hayirli satislarr 🌸
mysa2 Alya-Sena ay ben fiyat diyorsun sandım 😀 teşekkürler canım beğendiğin birşey olursa yardımcı olurum ama 😊 çoğu 0 hiç giyilmemiş gerçekten 😊
Alya-Sena mysa2 bizim dolapda dolu 2 yas a kadar ihtiyacim olsa samimi soyluyorum hepsini alabilirdim.belli tertemiz zaten Ihtiyaci olan kacirmasin 😊
mysa2 Alya-Sena Bende bir başka ihtiyaç sahibi için satıcam zaten benimkiler erkek 😀 teşekkür ediyorum canım çok çok sagol 😊
mysa2 Kızlar bakin yardımcı olucam pek dönemeyebilirim olurda ilgilenen olursa şimdiden kusura bakmayın ama yarın kesin kesin dönüşen herkese . Özelden de atabilirsiniz beğendiğiniz olursa
mysa2 Blablas dolap uygulamasında yüklü canım ama açılıyor suan resimler istersen bakabilirsin ordan da . Suan tüm resimler açık aslında