Deletedmom_100 Biogaia damla kullananlar yorum yapabilirlermi bebeğim kabız gibi doktor önerdi ağlıyor rahatlatır dedi almalımıyım sizce
selinkp Deletedmom_100 ben kullanmıştım ancak düzenli kullanamadım o yüzden pek faydası olmamıştı düzenli kullanımda işe yaradığını söylüyorlar
joyfulmom Deletedmom_100 devletin karşıladığı metsil vardı gaz için kızım 1 aylıkken gaz sancısı olduğu zaman doktorumuz yazmıştı çok faydasını gördüm.
Sebusebu Deletedmom_100 mutlaka al. Aksamları yatmadan 1 saat önce ver. Hem rahat uyur hem bagırsakları rahatlar. Ben 3 ay kullanmıstım
Deletedmom_100 joyfulmom metsil kullanıyorum ama 14 15 gündür kabız gibi masaj yoluyla kakasını ben çıkartıyorum çok bi faydasını göremiyorum bu ara
Ceylan578 Deletedmom_100 Alın bioga çok etkili bağırsakları çalisiriyor yani bende kullandım ama benim bebebgimde etki etmedi sonra doktor maflor kullanın dedi maflor iyi gekmisdi bize o her gun altına yapmasını sağladi
Erdemalp Deletedmom_100 metsil kullandim cok sanci yapti bebegimde ve cocugu cok rahatsiz ediyoe. Kendi basina yaptirmiyor.
Wolverine Deletedmom_100 metsil zaten gaz damlası, biogia probiyotik damla. Probiyotik bağırsak için çok faydalı ishal kabiz durumlarına etki eder. Düzenli kullanmalısınız. Gaz damlası ile birlikte kullanın
joyfulmom Deletedmom_100 gaz değil o halde kabız olmus bebeğiniz gaz ilaçları pek kabiza fayda etmiyor bildiğim kadarıyla. Biogaia da aynı şekilde gaz için kullanılıyor kabiza etkisi olur mu bilemedim
Erdemalp Deletedmom_100 cok memnun kaldik canim.biz. bir suru sey denedim ise yaramadi kolikti. Biogao iyi geldi bize
masalbebegimmm Deletedmom_100 evet işe yarıyor bebeğim şuan 4 aylık şuan bıraktım kullanmıyorum büyüdüğü için ama 2. Ayında bi kaç hafta kullanmamıştık çok gazı ve kaka sıkıntısı çektik kullanınca düzeldi fiyatı 163 liraydı en son ve dolapta durması gerekiyor