reyoliko Gaziantep’te yaşayanlar hepimize geçmiş olsun. İlk defa deprem hissettim çok tuaf bir duygu gerçekten. Şoka girdim bian hiçbir tepki veremedim. Bebeğimin yanına koştum direk. Daha büyüğünü yaşayanların duygularını tahmin edemiyorum bile 😑
limonkolonyasi reyoliko Annemlerde Hatay da baya korkmuşlarr 20 saniye kadarr sürdü diyordu Rabbım beterinden saklasın inşallah bir saniye sonrasına bile garantimiz yok 😔
ikiPrensesAnnesi20 reyoliko canm memleketim kirikhhanda olmuş ben İstanbul’dayım bütün ailem orda Allah’ım birdaha yasatmasin
GSevilay65 Meleklianne Van’ın neresi eşim vam ercisli gelin olarak gttim oraya bende ama şuan İst yaşıyoruz. Çok geçmiş olsun arkadaşlar mutlaka anne bebek çantası yapılması lazım kapının oraya büyük depremler bekleniyor diyorlar
reyoliko 1027yeliz Yarım saat falan oldu. Hatayda olmuş aslında burası hafif sallandı 4-5 saniye. Bizim ev yüksek katta olduğu için biz hemen hissettik.
reyoliko limonkolonyasi Evet bende onu anladım. Fazla hissedilmedi ama kötü bi duyguydu insan dona kalıyor
reyoliko CizerBirAnne Çok geçmiş olsun. Burda da sallandı biraz. Ev yüksek katta olduğu için fazla sallandık galiba biz
CizerBirAnne reyoliko teşekkürler, hepimize. Bir daha yaşamayız inşallah. Bebekle kat be kat daha tedirgin olunuyor.
tugba2511 reyoliko marastayim bizde hissettik eşimle çok korkunctu avizeler felan sallandı Allah bir daha yaşatmasın 🙁
Deletedmom_73 reyoliko Hatay İskenderun da oturuyorum bayağı iyi sallandik yer yerinden oynadı sanki TV’nin sinyali gitti geldi çok kötüydü Allah’ım beterinden korusun. 🥺
010719 Deletedmom_73 bende iskenderun da oturuyorm şok oldum bi anda nasıl kuvvetli biseydi Allah beterinden korusun