2prnses1prens Bayanlar kızlarım hastsalandılar hemen doktorumuza gittik ilerlemesin diye ateşleri yükseliyor 38.8 39 a antibiyptik br ateş düşürücülere rağmen ne yapacağımı şaşırdım bugün 3. Gün ateş bu kadar uzun sürmezdi bi fikri olan varmı 🥺
Ceylan578 2prnses1prens Bana doktor ateş en fazla 3 gün dürebilir eğer e gün olmuşsa ve hala devam ediyorsa mutlaka hastane gelin müdahele edilmesi gerekiyor demişfi
Mucizem_06 2prnses1prens sizi korkutmak istemem ama inflanza salgını var benim oğlumda hasta Dr test almdi herkes öyle dedi ilaç verdi bı götürün hastanwye hem içiniz rahatlar belki kulak enfeksiyonu falnda olablir
erseerse 2prnses1prens şimdi aynı durumda ne yapabilirim diye bakıyordum. Dün gece testler yapıldı negatif ama hala düşmedi ateş 40 41 i gördüm bugün. Ateş düşürücü etki etmiyor. Hafif boğaz enfeksiyonu varmış yüksek doz antibiyotik de aldık serum da aldı ama hala 39 ya 3.gün oluyor
2prnses1prens Ceylan578 yani 3 gün sürebilir bunu biliyorm ama hiç bu kadar sürmemişti birde hep yüksek gidince telaşlandm küçüğümde var evde ona bulaştırmamaya çalışıyoruz
Annababy Enfeksiyonlarda antibiyotik bakteriyel olanlar için etkili. Acaba viral bir enfeksiyonu olabilir mi?
2prnses1prens Annababy bilemeim ki doktor verince baktm ateşleride yüksek kullanmaya başladm yoksa öyle ha diyince antibiyotik veren birisi değilim
Annababy 2prnses1prens Doktorlarda bunu bazen fark edemeyebiliyor yeğenimin başına gelmişti oradan biliyorum. Kan veya idrar tahlili yapılmış mıydı?
2prnses1prens Annababy ateş olayı çıkmadan bi gün önce kan idrar gaita hepsini vermiştik ateş bi gün sonra çıktı doktorumuz yinede istedi ama biz vermek istememiştik
2prnses1prens Derya341986 bugünde böyle geçerse gece yükselmeye devam ederse yarn götüreceğim tekrardan test için
2prnses1prens erseerse negatif çıkmasına ragmen neden böyle 🥺 bu gecede böyle geçerse bende yarn götüreceğim test için. Bizede hafif bogazlar kızarık dedi dr