ebrarmom Emine6565 aynısı bana oldu benimki de 2 cm şu an 57. günümdeyim belli aralıklarla kontrole gitmeyi düşünüyorum
Temmuz1 Emine6565 benim gebelik öncesi 3 cm lik bir miyom vardı.riskli gebelik sebebiyle çok ilaç kullanınca da büyüdü hamilelikte.dogumda 12 cm e çıkmıştı ve dr sol tüp ve sol yumurtaligimi da almak zorunda kaldı. Neyse ki 2 cocugum var başka gebelik düşünmüyorum zaten. Bir çoğu basit kist de olabiliyor ama mutlaka takip edilmeli.gerek görülürse laparaskopi ile alınabiliyor kolay bir işlem ya da ilaç tedavisi verebilir.
prensesannesiiiiiiiii Ben ilk hamilelik kontrolüne gittiğimde 1,5 cm miyom var dedi hatta bilgisiz bi doktor ikiz demisti bebeğime sonra dış gebelik dedi profesöre gittim direk 1,5 cm milyonun var dedi o günden beri duruyor 2 yıl olcak nerdeyse baktırmadım tekrardan
Emine6565 prensesannesiiiiiiiii öyle duruyor mu bi zararı var mı yok mu bende bu aralar kontröle gitmeyi düşünüyorum
prensesannesiiiiiiiii Emine6565 adet kanamam bi tık yoğunlaştı bende gidicem ama miyom hayatımda hep olacak çünkü üreyen bişey ilaçla çürütsene ameliyatta olsam yine tekrar edecek annemin öyle oldu menepoza girdi kesildi kandan besleniyor çünkü
Emine6565 prensesannesiiiiiiiii demek kalıyor peki hamile kapmaya falan engel değil demi veya rahime zarar verecek bişey
prensesannesiiiiiiiii Emine6565 normalde engel ama benimki rahmin duşundaydı galiba yanlış hatırlamıyorsam
ebrarmom Emine6565 benim doktorum endişelenecek bir şey yok şu an için demişti ama dediğiniz gibi olmasa dahha iyi olurdu
Emine6565 ebrarmom benimde doktorum aynı şekil söyledi hiç önemsemedi bile önemli değil dedi ama biz öyle demiyoruz 😊
Emine6565 Temmuz1 ya Allah bağışlasın inşallah geçer ya kontrole gidecem zaten peki kendiliğinden veya evde tedavisi yok mu soğan suyu falan ama emziriyorum öyle şeyler kullanmaya korkuyorum