anneeyimbenanne Merhaba kızlar. Bebeğimin iki gündür bu gün artmakla birlikte sürekli burnu akıyor çok şükür ateşi yok hafif öksürük ve burun akıntısı var:/ salgına yakalanmış olabilir mi ilerler mi sizce 🥺
Mrs-Turkk anneeyimbenanne merhaba canım bizdede dün başladı aynıyız hapsurukla beraber cok fazla oluyor akıntı 😒gecmıs olsun
Erdemalp anneeyimbenanne benm oglumda oyle. Cok fena cocugun burnu. Dun aksam basladi bir kac gundurde huZursuzdu ben doktora goturdum bu sabah. Bogazlari sismis. Onun disinda burun akintisi istahsizlik var. Cok sukur ates oksuruk ishal falan yok. Salgin oldugunu dusunmedim o yuzden. Burun yikama yaptik bugun 3 kere. Cok fena doluyor sinusleri. Her defasinda cok fena cikiyor. Sizde yapin burun yikama
anneeyimbenanne Mrs-Turkk 23 aylığız biz. Geçmiş olsunnsize de. İnşallah böyle biter gider ateşlenmezler 🥺 uyuma isteği var mı sizde ?
anneeyimbenanne 35izmir ay hep diyorlar ya salgın var diye bilmem ki acaba dedim bizde mi yakalandık ☹️ Herkes hasta bu günlerde 23 aylık benim oğlum
Mrs-Turkk anneeyimbenanne biz 13 aylığız canım hayırr aksine uyuyamıyor burnu tıkanıyor uyurken öksürük oluyor uyanıyor hemen inşallah böyle atlatır yavrucaklar
anneeyimbenanne Erdemalp çok geçmiş olsun size de . Aynı benimde aynı şikayetler var şükür ateş yok ama çok burnu akıyor valla yıkamak kalsın sildirmiyor bile bizimki burnunu bunakşam bende götürücem doktora çok sağolun
Mrs-Turkk anneeyimbenanne aynen bende öyle diyorum valla canım iki kere yüksek ateş yaşadık biz cocum hemen süzülüyor hıc yemıyor enerji sıfır oluyor cok etkılenıyor. Şimdilik keyfi,boğazı yerinde şükürrr