Dodikannesi 6 buçuk aylık bebeğimin son 1 haftadır hem emdiğinden sonra cildinde kızarıklık oluyor. Sinek sokmuş gibi ortası kabarık etrafı yuvarlak geniş kırmızı. Hatta bazı yerde eliyle çizmiş gibi uzun ince kabarık oluyor. Farklı bişey yemiyorum 6 aydır yediğim şeyler. Hatta annemlerde ve kendi evimde kaldım 1 hafta içerisinde. Ekmekleri bile değiştirdim ekmek yapıyorsa diye. Ama yok her şekilde emdikten sonra kabarıyor. Süt ürünleri yapıyosa dedim kestim yine emdiğinde kabardı. Ek gıda alıyor süt ürünü kendiside yiyor ama kabarmıyor. Başına böyle bişey gelen varmı? Lütfen tecrübenizi paylaşın benimle🙏
Elesya Dodikannesi süt ürünlerine alarjisi yoksa gıda alerjisi de olabilir baharatlı yiyecekler yada tuzlu yiyecekler
Dodikannesi Elesya canım normalde yediğimden baharatlı tuzlu yemiyorum. Hatta dikkat ediyorum daha hafif besleniyorum. Ama her emdiğinde sürekli kabarıyor. Resim yükleyebilirsem yükleyeceğim
Elesya Dodikannesi benim kızımın süt alerjisi vardı oda boyledi çocuk gastroenteroloji doktoruna götürdük alerji maması verdi benim kızım alerjisinin verildiği ağrıdan dolayı beni bile ememiyordu benim sütüm kesildikten sonra 6 ay boyunca sadece mama içti o şekilde yavaş yavaş düzeldi farklı türde alerji damlaları oluyor ve marketlerde orda burda satılan hiç ummadigimiz gıdaların için süt ve baharat olabiliyor emen bebeklere gastroenteroloji doktoru anneye diyet uyguluyor bir arastirin derim
Dodikannesi Emdikten sonra böyle oluyor, 1 saat sonra geçiyor. Çocuk doktoru Allerset verdi. Ama sürekli kullanmak istemiyorum. Başka sebepten alerji doktoruna gitmiştik 1 ay önce. Cilt ve kan testinde besin alerjisi çıkmamıştı. Ama 1 haftadır böyleyiz
Elesya Dodikannesi alerji olduğunun ögrenilmesi için kapsamlı testten geçtik yoksa bizimkide zor anlaşıldı kanlı kakayi takip edin birde
Elesya Dodikannesi ve sanırım rota aşısı bebeğinizde kanlı kaka yapmış postunuzu gördüm bizim doktorumuz rota alerjik bebeklerde kanlı kaka yapabilir demisti
Dodikannesi Elesya cevabın için teşekkür ederim canım. Bizde alerji için deri ve kan testi yaptırdık 1 ay önce. Süt yumurta vs hiçbişey çıkmadı. Sizin testlerde bunlarmıydı daha kapsamlıau neler oluyor?