tiredmom_ lütfen ama lütfen hemen bu psikolojiden çıkın. Güzel anne sen bebeğine verebileceğin en güzel şeyi veriyorsun. O sütten sadece kilo almıyor. Vitamin mineral protein su her şeyi alıyor. Vücudun bebeğinin ihtiyacına göre süt üretiyor. Tabi ki kilo alımı düşük olursa doktorunuz da uygun görürse mamaya başlayabilirsiniz. Ama sadece şunu düşünün. Benim bebeğim beni emiyor, vücudum onun ihtiyacı olan besini üretiyor. İnanın hem sütünüz artıyor hem de siz rahatlıyorsunuz. Her bebek her ay çok güzel kilo almayabilir. Hareketlidir, dikkati dağılmıştır(ki 3. Aydan itibaren bebeklerin dikkati çok çabuk dağılıyor) bu faktörler kilo alımını etkiler. Eğer 4. Ayda da çok yetersiz görürse doktorunuzla konuşun bu konuyu. Ve sağlık ocağı yetersiz kalabilir bie tane çocuk doktoru ile takip edebilirsiniz bebeğinizi her ay kontrolünde o çok iyi takip edecektir. Bir de ben de o psikolojiden geçtim. 8 buçuk aylık bebeğim. İnanın o sütüm az, yaramıyor çukuruna düşerseniz hayatınız çok zorlaşıyor 🙏🏻🌸