Erva13 Kızlar aranızda phılıps kablosuz süpürge kullananlar var mı memnun musunuz önerir misiniz? Dyson v12 istiyorum ama fiyatı malum cevremde de o kadar para verilmez phılıps alsana falan diyenler var arada kaldım? 🥰
Hotic Erva13 biz kablosuz süpürge bakarken Philipsin speed pro modeline bir bakmıştım. Çalışan kız altındaki fırçaların bilmem neyinden ötürü her halıda gitmediğini, bu sebeple gelen iadeleri alamadıkları için sorun yaşadıklarını söylemişti.
Menis123 Erva13 v10 almıştım ben memnunum elim ayağım resmen dyson un her modeli çok iyi iş görüyor ama detaylı temizlik için kablosuzlar yeterli olmuyor sarj süresi bakımından. Kablolu süpürgeniz varsa memnunsanız günlük kullanılacağı için aman aman para vermeye gerek yok tabi
Erva13 Menis123 robotum da var aslında 3 tane cocugum var işimi kolaştırmak adına günlük anında süpürmek için istiyorum ama v12 fiyat cok gibi yani arada kaldım o yüzden
Erva13 mysunshineeeee evim büyük ya 170 metre kare falan. 3 çocugum var ikizlerim yeni doğdu işimi kolaylaştırması için istiyorum robot süpürgem de var ama birde kablosuz istiyorum büyük makinayı açmadan her yeri dip köşe süpürmek adına